Ögonblick från sommaren

» > Mobilbilder,
Några bildögonblick från vad som hänt de senaste två månaderna
Nu välkomnar vi September och därmed också hösten. Jag vet inte om detta bara är en snabbtitt eller om det kommer uppdateras lite oftare nu, den som lever får se. Jag känner ingen press och det är huvudsaken. Det är liksom fullt upp i livet ändå och för min livstil så finns det viktigare saker än att skriva ner vad som händer här. Jag minns de på andra sätt.
 
Lite senare ikväll ska jag leverera bröllopsbilderna från förra helgens bröllop, sen kommer jag dela med mig av några här + Facebook/hemsidan så klart och sedan unna mig lite ledigt inför lördagens bröllop som väntar. Efter det blir det hårdkörning deluxe innan en riktig semestervecka tar fart. Längtar så! till värme och avkoppling..
Men jag måste få skriva också att jag mår så bra just nu, nog för att det varit lite stressigt de senaste veckorna och kommer bli stressigt nästa vecka så är jag tillfreds med allt och det är mycket tackvare mitt jobb som jag har att gå till, att ha en vardag på riktigt och ett riktigt jobb där allt fungerar som det ska.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: