Tillbaka från semestern

» > Resor, Vardagen,
Nu börjar man komma tillbaka till det vardagliga igen. Vi landade på svensk mark i måndags eftermiddag, 20 grader kallare än vad vi har haft i en vecka på Lefkas, men utvilade och nöjda. Det har varit en grym vecka med roadtrip, båttur, sol, bad, charader och massa annat skoj! Laddar inför nästa resa redan som förhoppningsvis blir av i vår/början på sommaren med samma härliga människor. Nu välkomnar jag hösten med öppna armar trots kylan, var tillbaka på jobbet igår och arbetar sakta framåt med företaget. Dock kommer jag från och med nu få lov att tacka nej till vissa uppdrag på grund av tidsbrist men ska försöka ta mig an så mycket som möjligt i alla fall, men det får inte bli för mycket bara.
 
 

Ny gratis design

» > Gratis designer,
Ny gratis design att ladda ner
 

Sommarens bröllop nr 3

» > Foto - Bröllop/Par,
Några favoriter från förra helgens bröllop, åh vad jag älskar detta jobb!
Fler bilder kommer..

Ny blogg.se-app

» > Mobilblogg,
Jag hoppas ingen missat nya blogg.se appen till Android. Äntligen säger jag bara! Och vilken uppdatering. Det här har man väntat på länge. 
 
Provar att skriva detta inlägg via appen och det fungerar riktigt bra! Några små saker som behövs kompletteras så som att skapa nya taggar och få publiceringstid-möjligheten att fungera helt.
 
 

Bygga upp en webbshop

» > Företaget, Tips,

I och med mitt företag får jag även förfrågningar om att skapa webshopar och jag har nu hittat en sajt som har en guide med flera tips om hur man gör detta på bästa sätt. Då jag inte har jättemycket erfarenhet hur man ska tänka när man skapar en webbshop så var denna guide perfekt som tar upp. Med denna guide vet jag nu hur man på bästa sätt skriver säljande produkttexter genom att bland annat utforma texter som skapar en känsla och personlighet. Sen tas även marknadsföring av ens webbshop upp, något som gäller även för vanliga hemsidor. Där det är viktigt att arbeta med sökmotoroptimering, uppdatera innehållet någorlunda ofta och kontinuerligt, vara aktiv på sociala medier för att sedan kunna ta steget till betald annonsering via AdWords och sponsrade länkar. Guiden ger tips hur du får dina kunder att återkomma och vad du ska tänka på när du ska välja ut vilka betalningssätt som ska vara möjliga. Inom kort kommer jag arbeta med att skapa en webbshop till en kund till mitt företag och denna guide kommer då vara till användning.


Ögonblick från sommaren

» > Mobilbilder,
Några bildögonblick från vad som hänt de senaste två månaderna
Nu välkomnar vi September och därmed också hösten. Jag vet inte om detta bara är en snabbtitt eller om det kommer uppdateras lite oftare nu, den som lever får se. Jag känner ingen press och det är huvudsaken. Det är liksom fullt upp i livet ändå och för min livstil så finns det viktigare saker än att skriva ner vad som händer här. Jag minns de på andra sätt.
 
Lite senare ikväll ska jag leverera bröllopsbilderna från förra helgens bröllop, sen kommer jag dela med mig av några här + Facebook/hemsidan så klart och sedan unna mig lite ledigt inför lördagens bröllop som väntar. Efter det blir det hårdkörning deluxe innan en riktig semestervecka tar fart. Längtar så! till värme och avkoppling..
Men jag måste få skriva också att jag mår så bra just nu, nog för att det varit lite stressigt de senaste veckorna och kommer bli stressigt nästa vecka så är jag tillfreds med allt och det är mycket tackvare mitt jobb som jag har att gå till, att ha en vardag på riktigt och ett riktigt jobb där allt fungerar som det ska.