Nemi 1 år

» > Vardagen,
Idag är det 1 år sedan denna underbara lilla tjej kom till världen. I denna stund för ett år sedan var jag så glad, en till underbar liten tjej till vår släkt, en kusin. Något som skulle förvandlas sedan till något ännu större en månad senare när vi var på vårt första besök, när vi fick förfrågan om att bli gudföräldrar. Lika stort om än lite större att Mattias fick förfrågan också. Denna tjej ska vi lära allt vi kan och finns för i vått och torrt extra mycket och ge henne allt stöd hon behöver. Älskade lilla du, vi ses på torsdag ♥

Körsbärsblommor

» > Foto, Foto - Natur,
♥♥♥ Dessa blommor alltså ♥♥♥

Pernillas sweet cake

» > Bloggdesign,
 
Pernilla önskade en personifierad version av gratis design nummer 28

Värmehelg

» > Mobilbilder,
Det har varit en helt underbar helg med riktig sommarvärme! Efter ett slitsamt pass på gymmet i fredags väntades lite onyttigheter till helgen och två vilodagar. Två fotograferingar hanns med och en tripp till Ikea som resulterade i en fullproppad bil. Dock var inget till oss utan mest bara till mina kusiners mormors restaurang :)
 
Nu är ny vecka igång, dagens gympass är avklarat och det väntas lite plugg och bildredigering!

Nytt objektiv

» > Kameran,
50mm 1,4 kärlek!
Jag ramlde över en annons förra veckan och tvekade inte en sekund, i och med det nya kamerahuset kan jag inte använda mitt Sigma 30mm/1,4 och kände därför behovet av att byta 50mm från 1,8 till 1,4 i bländare istället.
Ångrar mig inte en sekund, längtar till årets första bröllop ännu mer nu!
Har även redan fått mitt gamla sålt så nu är jag mer än nöjd.

Saras design

» > Bloggdesign,
Se duktiga fotografen Saras design live här

Sweet lollipop

» > Smink/Naglar,
♥♥♥♥
Sweet Lollipop - Depend Rough Sweet

Ett avslutat kapitel

» > Vardagen,
Nu är ett kapitel avslutat och därmed är min sista arbetsdag som ekonomiansvarig som jag haft sedan i oktober gjord. På grund av massa osäkerheter, brist på arbete så blev detta ett val jag gjorde och jag lämnar detta bakom mig med en enorm erfarenhet och gör mig redo inför nya utmaningar! Först ut väntar avslutning av webbdesignkursen inom 3 veckor.

Tvillingar i studion

» > Foto - Barn/Familj,
Tiden går så fort och nu har de redan fyllt 1 år, minns första fotograferingen när de var så små och i slutet på sommaren i underbart ljus. Dessa besökte studion förra söndagen och bjöd på några härliga skratt, även deras andra syskon fastnade på bild som kanske dyker upp här också så småningom.

Gel nail lacquer

» > Smink/Naglar,
Nagellacksälskare som jag är var jag bara tvungen att köpa detta nya lack från IsaDora. Ett gellack som ska hålla i en vecka med super glans utan uv-lampa. Här har jag haft lacket på i 6 dagar och jag är riktigt nöjd, jag har diskat, sprätt kuvert osv med dessa naglar. Någon mer nyans måste inköpas och jag hoppas också att de kommer fler färger än de som släppts hittills.

Heldags-redigering

» > Mobilbilder,
Har suttit i ca 6 timmar idag och redigerat bilderna från helgens studiofotograferingar. Nu inväntas bara betalning innan leverans samt svar från vardera familj om de godkänner publicering. Håll tummarna att jag får visa några riktigt bra bilder jag fick till!
 
Nu är kroppen sliten efter dessa timmar framför datorn och sedan ett gympass så nu väntas middag och sedan soffan resten av kvällen!