Förra veckans träning

» > Vardagen,
Nu är jag/vi äntligen igång igen! I och med sambons resa till alperna blev det ett gymuppehåll på nästan 3 veckor men nu börjar vi komma tillbaka till rutinerna. För en vecka sedan skärpte vi till det lite i maten också och veckan som har gått har varit helt underbar, mår så mycket bättre. Inget mjukt bröd = ingen svullen mage.
Igår blev det en vilodag då jag kände mig halvt mörbultad efter lördagens gympass med bästa Lisa, bara promenader med Tor fick duga. Men idag är vi på igen och nu kör vi!
Som jag har skrivit tidigare så handlar det för mig om att må bra och trivas med hur jag ser ut och hur jag mår. Att unna sig är viktigt, men inte jämt och kanske med lite tanke bakom. Jag är inte för att förbjuda helt, det är viktigt att leva livet och det gör jag verkligen på det här viset.
 
Obs! Tiden på ena promenaden i lördags stämmer inte riktigt, tog nog kanske 15 min och stod sedan och prata medan tiden tickade på i Runkeeper :)

Från: mathilda

Motion varje dag :)
Jag la märke till att du tränar 35 - 40 min. Hur effektivt tränar du? Är det inte bättre att bara köra sina set/reps och inte tänka på hur länge du hade tänkt att träna?

Svar: Jajjemen :) Jag fokuserar inte på tiden men när jag registrerar träningen i runkeeper så registreras det via tid så det tar olika lång tid, förra veckan blev det väldigt lika.
Jag kör en övning med 12x4 och så är det olika antal övningar från gång till gång :)
Camilla

2014-04-02 @ 12:22:23 / http://xn--nikotinplster-xfb.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: