Förra veckans träning

» > Vardagen,
Nu är jag/vi äntligen igång igen! I och med sambons resa till alperna blev det ett gymuppehåll på nästan 3 veckor men nu börjar vi komma tillbaka till rutinerna. För en vecka sedan skärpte vi till det lite i maten också och veckan som har gått har varit helt underbar, mår så mycket bättre. Inget mjukt bröd = ingen svullen mage.
Igår blev det en vilodag då jag kände mig halvt mörbultad efter lördagens gympass med bästa Lisa, bara promenader med Tor fick duga. Men idag är vi på igen och nu kör vi!
Som jag har skrivit tidigare så handlar det för mig om att må bra och trivas med hur jag ser ut och hur jag mår. Att unna sig är viktigt, men inte jämt och kanske med lite tanke bakom. Jag är inte för att förbjuda helt, det är viktigt att leva livet och det gör jag verkligen på det här viset.
 
Obs! Tiden på ena promenaden i lördags stämmer inte riktigt, tog nog kanske 15 min och stod sedan och prata medan tiden tickade på i Runkeeper :)

Sheer violet

» > Smink/Naglar,
Depend Mirage nagellack nr 58 - Sheer violet

Mikaelas design

» > Bloggdesign,
För ett par veckor sedan blev Mikaelas design klar

Dagarna rullar på..

» > Mobilbilder,
Det har blivit en del tidsinställda inlägg med nya nagellack och mina senaste bloggdesigner men nu skriver jag lite här för att visa att jag lever.
 
Allting rullar på som vanligt: jobb, plugg, jobb hos mig själv, träning och så går det runt och börjar om. Helgen sprang iväg och inleddes med tacokväll hos M&H, i lördags var vi till Stockholm en sväng och hälsade på mormor och avslutade hemma framför Gladiatorerna och hejade fram Louise och igår startade vi dagen på allra bästa sätt med träning och fortsatte sedan hemma med städning och fick även vardagsrumsfönstrena tvättade och hela vardagsrummet blev uppfräschat med nya vår-/sommargardiner.
 
Ibland vill jag skriva så mycket och skulle behöva det men det går inte, inte idag och inte imorgon men kanske någon gång i framtiden. I framtiden ska kanske min historia kunna hjälpa andra att våga och orka stå upp.

Maries design

» > Bloggdesign,
Fick till en riktigt härlig design till Marie, färgerna och headern gör att den känns väldigt somrig och glad :)

Övriga färger från Sugar Nails

» > Smink/Naglar,
Bon bon
 
 Lemon soda
 
 Macaron
 
 Peach nectar

Kärleken är evig

» > Foto, Inredning,
 

Cotton candy

» > Smink/Naglar,
Detta är min favorit från Isadoras nya Sugar nails
Cotton candy ♥

Vårens sugar nails

» > Smink/Naglar,
Lemon soda, Peach nectar, Bon bon, Cotton candy & Macaron
Nu har Isadoras vårkollektion av Sugar Nails släppts och jag har fått chansen att prova dem, helt underbara!
 
Gillar även att i jämförelse mot tidigare sugar nails-lack så är detta lite mer finkornigt, riktigt härliga vår/sommar färger som kommer användas flitigt i år!
Bättre swatches på varje enskild färg kommer :)

Beställa bloggdesign

» > Bloggdesign,
 
Det jag erbjuder är
1.Hel bloggdesign, gör allt från grunden med både kod och header från 150 kronor
2.Header, om du redan har upplägget och utseendet på din blogg men inte får till en header kan jag hjälpa dig med det från 80 kr
3. Kodning till bloggen, om du redan har en header men inte får till resten av bloggen så kan jag hjälpa dig med det från 80 kr
 
Hur går du till väga för att beställa?
Maila till design@camillafamme.se och berätta vad du vill ha hjälp med och vad du har för önskemål angående utseendet, ta gärna med önskemål såsom utformning av header, färgtema, bilder samt extra funktioner på bloggen så som dropdown-meny, tillbaka till toppen, ikoner i menyn osv.

Då ger jag dig ett cirka pris på jobbet som du sedan får godkänna och jag påbörjar då en testdesign.
Denna skickar jag över till dig när jag gjort det jag kan och fortsätter utveckla den tills du är nöjd.

Betalningen sker sedan till på mitt konto och när pengarna finns på kontot så för jag över designen
alternativt skickar över alla de koder som du behöver för att lägga in designen.


Syskonfotografering

» > Foto - Barn/Familj,
Här är ett par favoriter från en syskonfotografering

IsaDora Peel Off

» > Smink/Naglar, Videoklipp,
När IsaDora kom ut med lacket Peel off kände jag direkt att jag ville testa det då jag tycker det är väldigt drygt att ta bort glitter- och strukturlack. Läste att flera var lite missnöjda då det bara höll ett par timmar men jag köpte lacket ändå.
 
Oj, detta är ju perfekt! För min del så sitter det riktigt bra, vissa naglar kan det lossna på efter någon dag men det sitter bra i en vecka i alla fall. Dock ju längre tid det sitter desto hårdare sätter det sig och pillrigare blir det att ta bort det men det är fortfarande ändå smidigare än vanlig nagellacksborttagning.
 
Se fimen här nedan hur det fungerar
 

En slags årsdag

» > Vardagen,
För 6 år sedan lämnade farmor, på samma dag 3 år senare kom världens finaste Nellie till världen. En konstig dag som innehåller både tomhet och glädje!
 
 
Klippte ihop en liten film med bilder från dessa tre år och från helgens kalas ♥

3-års firande

» > Foto,
Bilderna får i stort sett tala för sig själva, helt underbar helg har vi haft med massa gottigheter, bus, pussar, kramar m.m. Fina underbara kusin och goa älskade guddotter, saknar er redan ♥