Glad midsommar

» > Foto, Vardagen,
Här ekar det tomt, har varken tid eller lust till att blogga nu. Det händer massor med saker men det blir inte av att jag skriver något här. Är mer aktiv på instagram, fast där har det varit svalt ett tag nu också.
 
Jobbet rullar på som vanligt, mår så bra över att vara tillbaka på samma ställe som förra sommaren och nu för en längre period. Om ett par veckor väntar något stort för oss och som vi längtar, håller det lite hemligt fortfarande men det ska jag nog se till att dela med mig av när det väl blir dags i alla fall.
 
Men för nu så nöjer jag mig med detta, så får vi se när jag har tiden att skriva här igen om det någonsin sker igen.
 
Bjuder på två bilder från förra helgens underbara bröllop

Från: Elin

Hej!

På designadinblogg.se såg jag att du hade lagt ut en bloggdesign som hette typ dark pink leafs. Det jag undrar är om det är okej att använda den på sin blogg, och sen sätta sin egen prägel på den (typ ändra bakgrundsfärg och header) med villkor att det står kvar att det är du som har gjort den?

Svar: Hej Elin,Ja absolut, det får du ändra :)
Camilla

2014-06-28 @ 15:51:10 / http://papperochpenna.blogg.se
Från: Emelie

Hejsan Camilla! Jag har lånat din design som heter PinkStarry. Och jag har en liten fråga till dej! För det första så vill jag bara säga att jag älskar designen, den är stilren enkel, och samtidigt väldigt fin! :) Min fråga är nu till dej, eftersom jag skriver min blogg på engelska, så undrar jag om det går bra att ända det som står på svenska till engelska. Ex. Senaste inläggen, kategorier m.m.? :)
Hälsningar Emelie

Svar: Hej Emelie, Detta får du absolut ändra :) /Camilla
Camilla

2014-07-01 @ 15:09:39 / http://emeliemarias.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: