Smidig företagslösning

» > Tips,
Nu kommer ännu ett litet tips för oss företagare, återigen via Visma. Ett företag jag verkligen har kommit närmre nu både via mitt egna företag men även via mitt arbete som ekonomiansvarig jag har just nu.

Det finns en hel del man behöver köpa in när man startar och bedriver ett företag och det är allt ifrån kontorsmaterial, kontorsmaskiner till fraktlösningar och trycksaker. Detta har nu Visma en smidig lösning på via Visma Advantage där de har ett typ av samarbete med flera leverantörer som är användbara. För kontorsmaskiner exempelvis har de kontakt med Canon, Dustin och Staples som har mycket att erbjuda av det man kan behöva. För vem behöver inte ha en bra dator och skrivare och hur bra är det inte att Visma redan har samförhandlat bättre priser för oss företagare. För tillfället är jag uppdaterad med produkter inom just detta men vet vart jag ska vända mig när det är dags för uppgradering.

Gällande kontorsmaterial är det något man ständigt behöver fylla på med och vissa saker ännu mer. Då är det perfekt att kunna välja ut 15 stycken specialprodukter som man får extra mycket rabatt på hos Staples via denna samarbetslösning. Genom detta vinner man både tid och pengar då du själv inte behöver ta upp saker till förhandling och det bästa priset är redan klart!
 
 

Wine crush

» > Smink/Naglar,
IsaDora SugarNails Wine Crush
 
Min IsaDora samling som jag önskar var större, supernöjd med dessa!
Recension på Peel off base kommer...

Vinn en USB Flash Drive från SanDisk

» > Tips, Tävlingar,
Tävlingen är avslutad och jag säger grattis till Cathis, ett mail väntar på dig!
 
Nu har jag fått chansen att tävla ut ett usb-minne här på bloggen så ta chansen och var med o tävla!
 

Gillar du kvalitet och ordning men vill inte tumma på kreativitet och stil? Ta då chansen att vara med och tävla omen Cruzer ® Facet ™ USB Flash Drive från SanDisk. Ett kompakt paket med 8 GB ren kreativitet. Med Cruzer Facet USB kan du lagra alla dina digitala filer som du vill spara – foton, musik, alla dina DIY-mappar m.m. Förutom funktion är Cruzer Facet USB en enhet som kommer i flera olika färger med rostfritt stålhölje, allt för att komplettera din stil.

 

Svara på frågorna nedan samt lämna en kort motivering till varför just du behöver vinna

en Cruzer Facet – USB Flash Drive.

1)      Vem grundade SanDisk?

2)      Vad heter SanDisk produkt som kan skydda dina filer med upp till 100 år?

 

Glöm inte att fylla i vilka färger du skulle föredra blå, röd, rosa, svart eller silver samt ange din e-postadress.

Lycka till!

 

Tävlingen avslutas kl 12 fredagen den 7 februari


Leo

» > Foto - Djur,
Leo, 14 månader - Från fotograferingen förra fredagen

Moonstone

» > Smink/Naglar,
Mavala 392 Moonstone

En saknad..

» > Mina tankar,
Idag bara ramlade känslorna över mig, åh vad jag önskar att ni fanns här bredvid mig nu.
Älskade farmor och farfar ♥
 
Det finns så mycket minnen, minnen som jag ser tillbaka på med ett leende på läpparna. Hos er kände jag mig alltid trygg, att få bli omhändertagen precis så där som man behöver när man inte känner sig på topp. Få höra era lugnande ord, era råd och tips till allt jag går igenom då ni har varit med om så mycket redan. Saknar att få höra alla berättelser om hur det var förr och bara fantisera sig bort i dåtiden med er, som alltid finns i mitt hjärta.
Ni har försvunnit ifrån mig alldeles för fort.
 
Jag är lycklig nu, jag har världens bästa mamma och pappa, en helt underbar sambo/pojkvän/fästman men det som saknas i min trygghet är ni. Att ni är längre bort än ett telefonsamtal eller ett litet besök. Att bara få vara med er, släppa allt annat och andas. Ni försvann ifrån mig alldeles för tidigt, farfar det år jag skulle fylla 8 och farmor det år jag skulle fylla 20. Mattias fick vara med och träffa farmor men i ett tillstånd som inte var hon, det var inget att uppleva, vi kunde inte prata med varandra. Det enda jag kan leva på där är att hon såg att jag var lycklig och fick se hur han såg ut och höra hur han var med kunde inte föra en konversation med honom pga sitt tillstånd. Men jag saknar er, jag saknar den trygghet ni kunde ge mig. 
 

Den dagen jag får barn kommer ni finnas med för att leva vidare i vår familj ♥


Söndagskväll

» > Mobilbilder,
Helgen har svishat iväg! Jag har varit ledig sen i torsdags, i fredags hade jag två fotograferingar och idag ännu en så underbart och sen har jag försökt jobba undan med bilder och bokföring i helgen så gott jag kunnat.
 
En liten stund till tänkte jag sitta ikväll också tills sambon kommer hem och imorgon tar jag ett nytt steg i livet. På grund av flera saker så kommer jag nu prova att både jobba (85%) samt studera (100%) och försöka hinna med allt annat som hör till i livet. Studierna är för att jag ska få till ett bra examensbevis och kunna ta ut det med ett leende på läpparna till sommarn, men vi får se om det blir så eller inte. Det visar sig, jag ska göra ett försök i alla fall har jag bestämt mig för! Håll tummarna för mig att jag lyckas hinna med allt detta och jag ska försöka ha tid att skriva lite här då och då också.

Vackra vinter

» > Foto,
Äntligen kom snön, för cirka en vecka sedan och idag åkte jag ut för att rasta kameran lite. Finare vyer och finare väder finns det men jag är nöjd ändå. Imorgon har jag en fotografering inbokad också och en på söndag, så underbart. Terapi för själen! ♥

Januari-erbjudande!

» > Företaget,
Det rycker ordentligt i kameranerven nu så jag släpper ett exklusivt januari-erbjudande till er alla!
Maila till info@camillafamme.se för mer info samt bokning.

Tillbaka till verkligheten

» > Mobilbilder,
Efter 2½ veckas ledigt från jobbet är jag nu tillbaka och jag har även varit lite ledig från företaget vilket verkligen har varit välbehövligt. 
 
Nu ska jag försöka strukturera upp allt och försöka komma i fas. Det finns en del måsten och även en del önskningar men jag tar en dag i taget. Jag vill ibland lite för mycket mot vad jag hinner med. Nu när jag jobbar är jag hemifrån cirka 10,5 timme om dagen så det säger nog sig självt att tiden inte riktigt räcker till de dagar jag jobbar till något mer än att sköta hemmet, träna och äta. Men så småningom när allt kommer i fas och jag får till en struktur på det hela kommer nog allt bli bra.
 
Hoppas ni haft en bra start på 2014!
Igår välkomna vi ett vitrinskåp till hemmet så jag nu kan förvara mina fina Iittala glas snyggt och säkert och utöka samlingen :)

Året som har gått

» > Foto,
Årets köp
Ny telefon LG Optimus G, Två nya objektiv Sigma 30mm/1,4 & Sigma 70-200/2,8, Ny digitalkamera Samsung EX2F, Ny bil VW Passat R-line
 
Årets speciella händelser
Tog filosofiekandidatexamen i ekonomi (bara 15hp som ska göras helt klart innan jag är nöjd och ska ta ut examensbeviset) • Reste utomlands med Mattias (för första gången själva) • Vi blev gudföräldrar till min fina kusin Nemi • Varit arbetslös 2 månader • Fick anställning som ekonomiansvarig och är nu fastanställd.
 
Målen jag hade år 2013
Att komma igång bättre med träningen och lära mig att äta äggvita och båda har jag klarat
 
Mål och önskningar år 2014
Fortsätta med träningen, göra färdigt till en fullständig examen som jag är nöjd med, fotoresa till Norge, weekend till någon storstad i Europa, fota minst 1 bröllop redan bokat :), köpa ny kamera.
 
 

Nyårsafton

» > Foto,
Nyårsafton startade inte riktigt som vi hade hoppats då vi fick åka in med T till veterinären då han i måndagskväll var väldigt vinglig och svag i bakbenen och kunde inte hoppa eller kliva över saker. Hoppades på att det skulle bli bättre under natten men icke så vi ringde och fick en tid kl 14. På väg in kändes han lite bättre men var inte helt bra och det kändes lika bra att få honom undersökt för säkerhetsskull. Efter långa väntetider, undersökning och blodprov visade det inget konstigt så vi fick åka hem några tusenlappar fattigare men något lugnare och bara ha honom under uppsikt. Han var även väldigt trött så han nöjde sig med att ligga i bäddsoffan där vi sover resten av kvällen och vi kunde fira nyår med god mat, trevligt sällskap, skål vid 12-slaget och tända rislyktor ändå.
 
Igår var han som vanligt igen och njuter nu av att vi är hemma och vi känner oss äntligen lugna, älskade lilla prins vad du skrämde mig ♥