Rose chic

» > Smink/Naglar,
Maybelline Color show crystallize - Rose chic
Första gången jag provar detta typ av lack och märke. Gillar den ljusa färgen och lacket är riktigt hållbart.
La dock ett lager vitt lack underst och sedan två lager av detta lack för att få det så snyggt som möjligt.

Sista helgen i april

» > Mobilbilder,
Nu återstår bara knappt tre dagar av april och helgen har bjudit på underbart väder. I fredags var jag iväg o unna mig lite lyx, första gången jag bara ligger avkopplad i flera timmar och blir omhändertagen sen blev det gofika ute i Marias stugan. Gym och första grillningen i lördags och igår stod studiofotograferingar på agendan. Lyckades även tajma in det med min hittills värsta dag med allergin för i år så idag ska jag iväg och köpa mer medicin så jag förhoppningsvis blir bättre.
 
Denna vecka är det deadline på sista uppgiften i kursen på söndag, ska försöka få färdigt alla bilder från gårdagen, ska in till jobbet på onsdag och så klämma in träningen också! Sambon jobbar 4 lördagar på raken nu samt helgdagarna som är i veckorna + jobbade denna lördag som var, hard work..
 

Chameleon

» > Smink/Naglar,
Depend Chameleon - Nr 2080
Skiftar snyggt i grått och lila ♥

Påskhelgen

» > Vardagen,
Vi har njutit av påskhelgen till fullo och är redo för vardagen igen. Jag räknar ner dagarna till en massa saker som händer inom kort. Bara två uppgifter kvar på kursen som snart är slut och den dagen allt är klart är det mycket som släpper, sen händer det massa andra saker, mest positiva som jag inte riktigt kan dela med mig av i dagsläget.
 
Men åter till påsken, skärtorsdagen blev vi bjudna på mat hos svärföräldrarna. Långfredagen blev riktigt lång för min del då sambon var borta hela dagen och jag pysslade lite hemma och slappade i soffan. På påskafton stod äggletning i parken på schemat som alla andra år så där blev det ett par timmars jobb innan det vankades påskmiddag med pappa o co. På påskdagen sedan tog vi en omväg på 9 mil för att jag skulle få fota fina körsbärsblommor som ni kommer få se mer av innan vi åkte upp till mamma för middag och igår kom vi hem därifrån och gjorde i ordning och invigde balkongen för i år med sallad till middag.

Glad påsk!

» > Gratis designer,
Jag säger Glad Påsk till er alla med denna gratis design som släpptes för nedladdning idag,
se den och många flera gratis design på designabloggen.com

Regnstänk i solnedgången

» > Foto - Natur,
Äntligen börjar de vackra kvällarna komma tillbaka, detta är från i fredags. Vi såg hur ovädret kom över sjön, ett regn som sedan piskade på fönstrerna övergick sedan till en vacker solnedgång. Jag skulle kunna spendera varje kväll på detta ställe för solnedgången är unik varje gång, det är livet!

Dark glitter purple

» > Smink/Naglar,
Elf - Dark Glitter Purple
Riktigt svårt att få en rättvis bild på detta lack, det är mörkt lila med glitter i som bara syns i bra ljus, i like it!

Måndag och nya tag

» > Mobilbilder,
Helgen springer iväg som vanligt, blev en tripp till Västerås i lördags med lite nödvändig shopping och supergod mat hos Mickes husman. Igår var jag iväg och hade en klass så fick lite jobb gjort.
 
Nu är en ny vecka igång. Första arbetsdagen avklarad, tre stycken återstår samt 3 möten sammanlagt och några timmars jobb fredag kväll. Sen ska vi klämma in att få klart den fjärde uppgiften i kursen samt lite träning.

Fotoerbjudande

» > Företaget, Tips,
Vid bokning ger jag 30% rabatt!

Design till lantligan

» > Bloggdesign,
Se Carolines design på plats här