Helgens dop

» > Foto, Foto - Barn/Familj,
Bilderna får tala för sig själv, det blev en helt underbar helg och vi är nu stolta och lyckliga gudföräldrar till världens sötaste Nemi ♥ Längtar tills om 4 veckor, då ses vi igen 

Dop för Nemi

» > Foto,
Jag minns lördagen den 29 juni i år, när vi satt helt lugnt och åt frukost. Sofia sa till morbror: Ska du fråga dom nu då? Och morbror mindes inte riktigt men efter lite velande kom frågan "Vi undrar om ni vill bli gudföräldrar?" :D Vad som då hände inom mig kan jag inte beskriva men tårögd och alldeles lycklig svarade jag JA och Mattias blev lika glad han fast han inte visade de känslorna på samma sätt som mig. (killar ;) ) Sen den dagen faller mina ögon på denna lilla underbara tjej på ett annorlunda sätt, med en helt annan glädje och med en känsla av ansvar.
 
Nu är vi här idag, 3 månader senare och vi firar med dop att denna lilla människa har kommit till jorden ♥
Jag är så glad över att vi fick äran att bli dina gudföräldrar, älskade fina du!
 
Detta inlägg är då tidsinställt och nu är dopet avklarat och presenterna öppnade så nu kan jag visa våra gåvor som gudföräldrar:
Dopkort med information om att ett sparkonto är öppnat och kommer bli tillgängligt för Nemi 2031-05-26 samt två underbara dregglisar från Newbie, en födelsetavla (likadan som hennes storasyster fick), en tavla med en jättefin text om att bli gudförälder och sist men inte minst en tavla med en text skriven av mig och bild på något jag gjorde tisdagen den 17 september, för alltid kommer jag bära dig med mig, på min arm och nära mitt hjärta. ♥

Att få dagarna att gå

» > Mina tankar,
Nu börjar allting komma ikapp, att jag faktiskt är arbetslös. Jag fick lön igår från sommarjobbet, när jag får pengar nästa gång har jag ingen aning om. Har ej fått någon information från arbetsförmedlingen om detta och a-kassa är inte helt klart ännu. Det är en jäkla massa med a-kassa för att de ska bli nöjda och få alla papper de vill ha. Men förhoppningsvis kan jag se ljuset i tunneln snart när det gäller det. Men vad gör man om dagarna? Börjar på att känna nu att det är tråkigt, framförallt pga den sociala biten. Jag jobbade med världens bästa gäng i somras och det gör det inte saken bättre då jag saknar dom något enormt. Men jag har en massa kreativitet inom mig som jag bara vill släppa ut, men kanske lite för mycket idéer så jag vet inte riktigt i vilket hörn jag ska börja. Och sen när man nu är arbetslös och pengarna inte rullar in varje månad så måste man tänka en extra gång, visst har jag kanske inget bättre för mig än att göra gratis designers och massa annat gratis arbete men jag ska väl också få tjäna pengar, för det kostar mig ju ändå tid. Men hur lyckas man att komma så långt? Hur mycket ska man behöva arbeta gratis för att få ett känt och omtalat namn så man kan ta betalt för saker och ting.. Ja det är frågan och just nu känns allting hopplöst. Jag vill göra en massa men kommer inte orka med det hur länge som helst utan att få någon belöning för det. Men förhoppningsvis kommer några saker rulla igång inom ett par veckor och bara jag får göra saker jag tycker om så mår jag bra.
 
Nu var jag bara tvungen att skriva av mig lite, vilket jag får lov att göra lite då och då här på bloggen samtidigt som jag delar med mig av bilder, designer m.m. Men nu längtar jag efter att få se höstens alla färger och gå loss med kameran samt se de vackra snöflingorna falla sakta ned och skapa ett vackert vitt täcke på marken..
 

Skogspromenad

» > Foto - Natur,
Fotat med Samsung EX2F
Idag åkte vi till gamla skidanläggningen och fick oss en rejäl promenad, hade nästan mjölksyra i vaderna när vi hade kommit upp på toppen men vyn därifrån gör det värt allt slit.

Moonlight

» > Foto - Natur,
Igår kväll greppa jag kameran för att föreviga den läckra månhimlen, här är tre av bilderna :)

Nummer tjugosju

» > Gratis designer,
Nu släpps en ny väldigt enkel design för gratis nedladdning, hoppas den faller någon i smaken :)
Se designen live / Ladda ned den här
 

Depend Cameleon

» > Smink/Naglar,
Depend Cameleon Moody Me (nr 2085)

Möblerat om..

» > Inredning,
Förra veckan bestämde vi oss för att göra ett test och byta plats på våra datorer/skrivbord så jag skulle då förflytta mig till vardagsrummet och M till sovrummet, just för att jag ibland vill titta på tv och ibland vid datorn och blivit lite stört av att titta på tv när M spelat precis bredvid. Resultated då, OJ vad bra detta blev! Vi är supernöjda båda två :)
 
Måste även ge er en närmare blick på de handledsstöden jag beställde hem för några veckor sedan, guldvärda! Kände av handleden och armbågen ett tag och tog tag i saken och beställde och vips så försvann det på en gång. Värt varenda krona!
 

Uppfräschad hemsida

» > Bloggdesign, Företaget,
Nu äntligen är allting klart och hemsidan har fått sig en rejäl uppfräschning!
Välkomna in!

Väggdekorationer

» > Inredning,
När jag var hos morbror köpte jag två set med väggdekorationer som nu är uppsatta. Blev verkligen jättenöjd, framförallt i vardagsrummet. Bara hoppas att sambon samtycker när han kommer hem ;)

Dagarna som gått/går..

» > Vardagen,
Skolorna har börjat, semestertiderna är över och hösten är på ingång!
 
För en annan är det varken någon skola eller jobb som gäller om dagarna. Efter Mallorca-resan tog jag några dagars ledighet från allt hemma till och åkte ner till kusinerna med familj och njöt! Men nu är verkligheten ikapp, i måndags köpte vi gymkort och ska träna minst 5 ggr/vecka samt har ändrade matvanor, igår blev en liten dag off då jag åkte med Lisa till Västerås för lite shopping och trevligt umgänge och idag tog jag mig till det stället man önskar att man kunde slippa, Arbetsförmedlingen. Men förhoppningsvis så blir jag inte där länge, vilket dom också trodde. Men det är skönt att få vara hemma några dagar och försöka få ordning lite här hemma som inte hunnits med under sommaren då jag jobbade hela tiden. Har lite jobb med företaget samt projekt rensa i lägenheten då man lätt samlar på sig en massa som blir liggandes lite här och där ;)

365 - Augusti

» > 365,