Företagstips

» > Företaget, Tips,

Jag fortsätter lite på tipsfronten angående företag och allt som hör därtill. Detta kan jag även relatera till privat och som skribent hos FotoFörAlla.

 

Se på exempelvis nyhetsbrev, visst kan du enkelt göra ett snyggt i exempelvis Photoshop och skicka ut men det enda du kan följa upp via mail är om de läst mailet. Då har jag hittat en väldigt smidig tjänst som gör att du även kan se statistik för vilka som har öppnat brevet, vilka länkar i brevet som de har klickat på osv. Denna tjänst erbjuder även att man kan fixa via automatik att ett nyhetsbrev ska skickas när de klickar på något särskilt ställe på ens sida.

 

Hur bra vore det inte att exempelvis mina kunder när de går in och skickar en offert till mig eller en fråga så kommer de automatiskt få ett nyhetsbrev skickat med mina aktuella erbjudanden. Man kan även smidigt ha frågor som läsarna får besvara m.m. Jättesmidigt om du frågar mig och kommer nog inom en snar framtid vara användbart för mig i något av mina arbetsområden! Företaget som erbjuder detta heter Paloma och har även tjänster så som enkätundersökningar och eventadministration. Enkätverktyget har funktioner som hjälper dig att jämföra enkätresultatet i olika grupper som exempelvis mellan män och kvinnor och få en bra och snygg överblick över alla undersökningarna som har skickats ut. Eventadministration ser jag som mycket smidig om du ska ha exempelvis en fototräff eller om man ska ha en konsert eller liknande. Funktionerna här är också många och du kan använda olika biljettyper, ha streckkod/qr-kod som registrering av biljetterna och följa upp sitt avslutade event med en enkät för att få veta vad besökarna tyckte.

 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: