Christmas night

» > Foto,
Det var en helt magisk julkonsert igår i Västerås konserthus och med god mat på Jensens innan. Nu är det bara snön som saknas så är julkänslan komplett. Tack pappa för presenten ♥

Stjärnhimmel

» > Foto - Natur,
Igår kväll när vi kom hem var jag tvungen att ställa mig på balkongen och fotografera alla stjärnor. Det är helt otroligt vad jag njuter när jag får ha kameran i mina händer och bara knäppa loss. Och något som är häftigt är alla de stjärnor som dyker upp via kameran som man inte ser med blotta ögat. Jag såg nog knappt hälften av alla stjärnor utanför kamerans lins igår.
 
Alldeles strax ska vi åka till Västerås nu med pappa & A, blir bjudna på mat och julkonsert & imorgon är jag ledig.

Gratis design nummer 30

» > Gratis designer,

En design med hösttema precis i sista stund när vi nu närmar oss vintern och jul med prick en månad kvar till julafton. Ladda ned och piffa upp din blogg!
 

Helgen

» > Mobilbilder,
Bilder från instagram
Helgen börjar lida mot sitt slut men det har varit en bra helg fast den har gått fort. Började lördagen med gymmet tillsammans med Lisa, sen en sväng till tippen och lite garderobsrensning här hemma sen bara chill i soffan. Idag har det varit lite annat, började dagen på samma sätt som igår dock, gymmet men denna gång med M. Jag trotsade träningsvärken i benen från gårdagens pass sen har vi beställt de första julklapparna och eftermiddagen har bestått av jobb för min del i alla dess former och än är jag inte riktigt klar men har hunnit riktigt långt. Just nu sprudlar kreativiteten så några kommande gratis designers är i full produktion samtidigt som julmusiken spelas ♥

Har jag också rätt till att vara ledsen?

» > Mina tankar,
Jag börjar känna att detta kan vara den enda utvägen nu för att visa saker ska släppa taget om mig. Jag behöver skriva av mig, ända sedan högstadiet så har jag haft det behovet, att få skriva av mig, tunga saker släpper greppet om mig, inte helt och hållet men till en viss del. Den delen som behövs för att jag ska kunna andas ut, se till mig själv och kunna njuta av det normala och bra sakerna i livet. Kanske kommer allt detta kunna uppfattas som luddigt men jag tänker inte gå in på alla detaljer, för det är inte det jag behöver själv.
 
Idag är det en vecka sedan telefonsamtalet kom, jag var iskall som människa, ärlig och stöttade så mycket jag kunde. I flera minuter, om och om igen. Sen avslutades samtalet och hela min kropp krympte inom mig och tårarna bara rann men jag stod emot tidigare, det var det enda som betydde något. Efter några djupa andetag kom paniken till att inte kunna göra något, att vara alldeles för långt borta och faktiskt ändå inse att jag ändå inte kunde göra mer än vad jag hade gjort nu. Det blev en eftermiddag och kväll med en massa tankar, oro. Det gick till nätter, mornar och dagar. Nu har det gått en vecka och tårarna kan fortfarande komma helt okontrollerande. Tankarna snurrar varenda timme, varför och hur kunde det bli så här.
 
Samtidigt som jag måste vara stark och stötta, peppa och göra vad jag kan med avståndet som finns så känner jag mig stundvis som ett vrak. Att vakna upp på nätterna, i panik pga att verkligheten tar sig in i drömmarna. Att tankarna snurrar så sömnen inte finns där fast ögonlocken är tunga. Fram till igår har jag nog inte sovit mer än max 6 timmar per natt och sen jobbat och varit borta 11 timmar/dag, förberett för födelsedagsfirande, haft födelsedagsfirande med massa besök så måste det ta stopp någonstans.
 
Men att känna sig helt hjälplös, inga ord går fram. Känslan av att man inte kan göra någonting för att förändra något, inte ens tankar. Att få någon att förstå, det går inte att göra mer. I det här fallet handlar det inte om att vi som känner oss som vrak har misslyckats på något vis och vi har inte kunnat göra mer än vad vi gjort så känner man sig ändå hopplös.
 
Det som gör en stark nu är att det finns andra som måste ha ens stöd, det finns personer som är oskyldiga som drabbas som ska klara sig genom detta. Det kommer vi alla göra, en vacker dag - kommer vi se tillbaka på den här tiden och sträcka på ryggen och säga att vi klarade det - tillsammans. Och jag längtar efter den dagen då jag kan säga att de har en underbar person som finns i deras liv 24/7 som även är världens starkaste och modigaste. Och förhoppningsvis två starka personer som kämpat vidare och överlevt allt det tunga.
Önskar bara att jag kunde förstå tankarna hos dig och att du bara kunde ta till dig det vi säger, att allt vi vill är att hjälpa dig och få alla att må bra igen. Förhoppningvis är vi på väg nu, jag hoppas det innerligt. Det kommer vara tungt men det kommer bli bra igen bara du försöker. Orka stå emot! Snälla låt mig få skryta om dig också, en vacker dag.
 

Längtan efter kyla och snö

» > Foto - Natur,
Bilder från vintern 2012/2013
Åh vad jag längtar efter snö, minusgrader, julbak, julpyssel, ljus i alla dess former osv. Just nu är allt bara grått och trist. Snälla vinter kom på riktigt nu!
tidsinställt inlägg

Företagstips

» > Företaget, Tips,

Jag fortsätter lite på tipsfronten angående företag och allt som hör därtill. Detta kan jag även relatera till privat och som skribent hos FotoFörAlla.

 

Se på exempelvis nyhetsbrev, visst kan du enkelt göra ett snyggt i exempelvis Photoshop och skicka ut men det enda du kan följa upp via mail är om de läst mailet. Då har jag hittat en väldigt smidig tjänst som gör att du även kan se statistik för vilka som har öppnat brevet, vilka länkar i brevet som de har klickat på osv. Denna tjänst erbjuder även att man kan fixa via automatik att ett nyhetsbrev ska skickas när de klickar på något särskilt ställe på ens sida.

 

Hur bra vore det inte att exempelvis mina kunder när de går in och skickar en offert till mig eller en fråga så kommer de automatiskt få ett nyhetsbrev skickat med mina aktuella erbjudanden. Man kan även smidigt ha frågor som läsarna får besvara m.m. Jättesmidigt om du frågar mig och kommer nog inom en snar framtid vara användbart för mig i något av mina arbetsområden! Företaget som erbjuder detta heter Paloma och har även tjänster så som enkätundersökningar och eventadministration. Enkätverktyget har funktioner som hjälper dig att jämföra enkätresultatet i olika grupper som exempelvis mellan män och kvinnor och få en bra och snygg överblick över alla undersökningarna som har skickats ut. Eventadministration ser jag som mycket smidig om du ska ha exempelvis en fototräff eller om man ska ha en konsert eller liknande. Funktionerna här är också många och du kan använda olika biljettyper, ha streckkod/qr-kod som registrering av biljetterna och följa upp sitt avslutade event med en enkät för att få veta vad besökarna tyckte.

 

En liten ren

» > Foto - Barn/Familj,
Mitt hjärta smälter, älskade guddotter ♥
Vi skulle ta julfoton på alla syskonen men storasyster ville inte på en gång så då fick lillasyster agera modell själv ett tag, något hon inte klagade över direkt. Charmplutt!

Från svart till vitt

» > Inredning,
För ca 3 månader sedan flyttade vi om våra datorer och jag ville redan då ha vita skrivsbordsskivor men det blev inte så, förrän igår så åkte vi till Ikea och köpte 2 st vita skivor så de svarta kunde bytas ut. Skrivbordet blev även 2 m nu istället för 2,2 m så nu hoppas jag att vi får plats med granen i jul ;)
När det är nytt vill man bara sitta där och jobba i flera timmar och njuta!
tidsinställt inlägg

23

» > Foto,
Gårdagens tårta och presenter
Nu får jag njuta av att vara äldre än M i 15 dagar till ;) Hade en härlig födelsedag som inleddes med jobb, fortsatte med fika och presenter och avslutades med mys i soffan med mina pojkar.
Blev firad av mamma redan i fredags och pappa i söndags men av Ms familj igår på självaste dagen.
 
Presenter: Thomas sabo halsband (kort) + berlock, fyra doftljus, hårfön, 2 st usb-minnen, parfym, pengar till badrock, glasängel, prenumeration på tidningen Wellness och VeckoRevyn & fina blombuketter.

365 - Oktober

» > 365,
Nu säger vi hejdå till Oktober och välkomnar November, en ny årstid väntar och lite nytt här på bloggen har det blivit också.
En veckas jobb är avklarat, idag har jag jobbat hemifrån och tar nu välförtjänt helg!