Gratis design nr 25

» > Gratis designer,
Nu finns en ny gratis design ute för nedladdning
 
 
Se fler gratis designer av mig här

Slutkörd

» > Foto,
Det känns som att jag lever i någon slags trans och har inte kommit tillbaka och in i verkligheten ännu. Flera dagars nervositet och spänning släppte igår efter en lyckad opponeringsdag och idag har vi gjort ungefär två tredjedelar av de vi fick att korrigera så imorgon sker de sista innan den slutgiltiga inlämningen förutsatt att vår examinator inte kommer med några kommentarer.
 
Lägenheten är halvt upp och ner och jag känner mig likadan men förhoppningsvis kan allting återgå till det normala till helgen och nästa vecka. Hoppas allt är bra med er fina läsare, ska försöka få till lite uppdatering här också med bilder och annat! ♥

Om 24 timmar

» > Mobilbilder,
Vill börja med att säga att helgen har varit helt underbar, i lördags förberedde vi i parken inför alla barns folkparksdag sedan drog vi till Västerås för mat + bio och lite nödvändig shopping (som balkongblommor) sen bestod gårdagen till hälften av tid i parken och självaste barnens folkparksdag, hem och fixade på balkongen och avslutade kvällen hemma hos Lisa för att hjälpa till med hennes uppsats. Fick även ett underbart mms natten till söndag att ännu en liten tjej kommit till världen och till vår underbara kusin-skara, välkommen! ♥
 
och nu till rubriken Om 24 timmar ja då sitter jag i bilen på väg hem igen, endast några korrigeringar på examensarbetet återstår och opponeringen är avklarad. Herregud när sprang tiden iväg så här fort!? Nu ska vi bara äta och jag ska plocka ihop det sista sen åker jag upp till mamma så jag bara behöver åka 4 mil imorgon bitti istället för 13. Håll tummarna för oss imorgon!!

Vad är HDR och hur gör man? (artikel)

» > Tips - foto,
 
Läs hela artikeln här

Tvillingtjejer

» > Foto - Barn/Familj,
Tre av bilderna från måndagens fotografering. Så underbara små söta!
Fler bilder kommer så småningom på deras äldre bröder och storasyster

TT - Växter

» > Fototeman,
Vem gillar inte alla knoppar, fina blommor som slår ut nu på våren/försommaren. Här fångade jag några vitsippor som slutit ihop sig inför kvällen i ett vackert ljus tackvare solnedgången.
 
 

Avkoppling i stugan

» > Foto - Natur,
Efter en jobbig helg med en massa väntande i och med examensarbetet åkte vi upp till stugan igår och bara va. Det behövdes verkligen!
 
Igår kväll när vi hade kommit hem gjorde vi de sista korrigeringarna på arbetet och skickade sedan in det slutgiltiga. Nu väntar bara opponering om en vecka och avslutande korrigeringar innan kursen är avslutad! Det är med skräckblandad förtjusning vi närmar oss slutet. Om 2 veckor exakt börjar jag även jobba, hallå vart tar tiden vägen!? Men nu ser vi ut att ha två lediga dagar från skolan innan vi kan börja förbereda för opponeringen så ska försöka njuta så mycket som möjligt nu och bara om ett par timmar väntar tvilling/bebis/syskon-fotografering vilket är en av de bästa sakerna att få göra lediga skoldagar! ♥

Mint cream

» > Smink/Naglar,
Mint cream från Elf ♥

Vitsippor

» > Foto,
Nikon D90 + Sigma 70-200/2,8
Sista bilden med Sigma 30/1,4
Igår var vi på möte i parken och jag tog med kameran vilket jag inte ångrar. Älskar mina två nya objektiv och värmen och ljuset som äntligen har kommit! Bilden på Tor får mig att le, superglad när 'moffa' kom :)

Slutspurt!

» > Vardagen,
Nu är det nära, riktigt nära.. På söndag, senast, ska det lämnas in. Vi ligger så pass bra till i alla fall och ska göra några småjusteringar så vi kan gå upp för opponering innan sommaren. Men vilken tid det har tagit, tack o lov har jag inte gjort allt själv. Vi är två stycken, Emma & jag, men det är 65 sidor och det gör man inte på en vecka. Dock så har det gått bra ändå när vi har skrivit för vi har alltid suttit tillsammans.
 
Men nu börjar det pirra i kroppen av allt snart är över, tre års studier på ekonomprogrammet är snart avslutat och arbetslivet väntar. Examensfesten planeras i huvudet och förhoppningsvis är allting över om en månad och då kan jag bara njuta och vara stolt. För det är jag faktiskt, stolt över mig själv att jag gjort detta! Det tycker jag absolut att man ska vara, oavsett betyg, så har man klarat av en utbildning på högskola.

En liten tjuvkik från helgens bröllop

» > Foto - Bröllop/Par,
Matilda ♥ Andreas - 11 maj 2013
Blir så lycklig ända in i själen när jag ser dessa bilder och att jag fick äran att fotografera deras speciella dag och fotosuget är nu igång ordentligt men det ligger några planerade fotograferingar här framöver så jag kommer få lugna mina foto-nerver :)

NOTD: Holographic Plum

» > Smink/Naglar,
Depend Holographic nr 2030 - Plum

One rainy evening

» > Foto - Detaljer, Foto - Natur,
Nikon D90 + Sigma 70-200/2,8
Regnet har sin charm, iallafall på kvällar och när det bara händer då och då. Och just nu i pollen-säsong är det perfekt så det regnar bort lite, dock mindre bra att det gör att gräset växer fortare vilket är en jobbigare allergi för mig än pollen men men!

TT - Vackert

» > Fototeman,
 
 

Helgens avslut

» > Foto, Mobilbilder,
Igår stod inte mycket på schemat, åkte hem till Lisa och gick ut med Tor & Alice på en härlig långpromenad (M jobbade extra) och på kvällen blev det bilträff.
 
Idag tog jag fram inlines för första gången i år, M tog cykeln och så åkte vi hem till svärföräldrarna och Tor sprang på bra hela vägen, rastade kameran och det nya objektivet sen när vi skulle åka hem skulle vi ha med en till cykel hem så vi provade att sätta T i ryggsäcken och han bara njöt där på husses mage hela vägen hem ♥
 
Efter dagens middag tog vi en tur med bilen och avnjöt årets första mjukglass. Och nu sitter jag här:
Har tänt ljus och musiken är på och ska försöka få undan lite jobb som ligger innan sängen kallar!

Tradera-auktioner

» > Tips,
I och med mitt nya mobilköp för 1½ månad sen har jag en hel hög med mobilskal till min gamla telefon som bara ligger och dessa finns nu att buda på/köpa på Tradera - Se alla här
 

365 - April

» > 365,