Glad Påsk!

» > Mobilblogg,
Tor & jag innan vi skulle åka till Skinnsberg
 
Nu har påskhelgen börjat, nyss hemkommen efter påskmiddag hos pappa, imorgon blir det jobb på 'Äggletning' och på söndag åker vi till mamma och äter påskmiddag hela stora familjen och sover kvar ♥

Gratis design: Påskinspirerad

» > Gratis designer,
Nu finns en ny gratis design ute för nedladdning
 
Se designen live här / Ladda ned designen här
 
Se fler gratis designer av mig här
 

Pågående: Examensarbete

» > Vardagen,
Det går stabilt framåt, det tar mycket tid men när jag och Emma sitter springer tiden iväg så det känns som att vi har suttit typ 2 timmar fast vi har suttit i 5. Nästa tisdag har vi seminarie nr 2 vilket gör att vi satt deadline imorgon för inlämning så imorgon väntar bara lite finslipning och gå igenom så allt ser bra ut.
 
Det är ju så läskigt nära nu, vi har nog skrivit ungefär halva examensarbetet och slutseminarium väntar om 9 veckor, en omtenta att göra, slutbetyg i en kurs som har sista inlämningen på söndag. Nedräkningen kan verkligen börja!

En liten header-uppdatering

» > Bloggdesign,
Kände för en liten uppdatering i headern för att framhäva bilderna lite mer och detta är resultatet efter kvällens pyssel :)
 

Earth hour

» > Tips, Vardagen,
Ikväll gäller det, släck alla lampor och även elektronikprylar om man vill klockan 20.30-21.30
 

 

En tillbakablick ~ för ett år sedan

» > Mobilbilder,
Önskar att det vore som förra året vid den här tiden nu, men men vädret är inget man kan styra över så det är bara att ta det som det är. Förhoppningsvis får vi barmark inom kort och många plusgrader!
 
Nu ska jag få undan lite jobb och plocka lite här hemma sen tar jag helg!!

LG Optimus G

» > Shopping,
Igår välkomnade jag en LG till min android-familj och HTC:n kommer inom kort säljas vidare. Den har varit riktigt bra och är det fortfarande, men vi testade att roota den och det vart inte lyckat på just min telefon så tillbaks i original läget ska den och sedan säljas med diverse skal så klart som jag har ett antal utav.
 
Men denna nya, LG, är ju helt underbar! Allting är helt perfekt, var lite tveksam till storleken först men denna känns helt perfekt. Vill inte ha större, då kan man lika gärna använda surfplattan om man ska ha något större :) 4G nät är det på denna ny också så jag har idag beställt ett nytt sim-kort som stödjer 4G och skärmskydd och skal är på väg hem, förhoppningsvis kommer ett exemplar av varje innan helgen så jag slipper vara superförsiktig hela tiden som jag är just nu.

Purple pleaser

» > Smink/Naglar,
Purple pleaser och Glitter glam från Elf ♥

Ny gratis design!

» > Gratis designer,
Nu finns ännu en gratis design att ladda hem, se mer här

Helgen från mobilen

» > Mobilbilder,
I lördags hade vi målet siktat mot Stockholm, tog först ett stopp för frukost och lite shopping på Ikea och sen åkte vi och hälsade på mormor ♥ Efter det åt vi på O'learys och åkte sedan hemåt där det blev mello-mys. Igår blev det scones till frukost och sen träning medan M meckade med bilen och avslutningsvis var jag & Tor hem till Lisa & Alice och hade myskväll! En helt okej helg helt enkelt ;)

Lacklagret

» > Smink/Naglar,
74 stycken på bilden
(sen denna bild togs har jag införskaffat mig ännu ett lack, detta gråa)
 
Behöver man säga något mer än att jag älskar nagellack? ♥
Mitt mål är nu att fixa bilder på alla lack, har ju en hel del redan men det återstår en hel del fortfarande.
 
En närmare titt på alla underbaringar!

Glitter glam

» > Smink/Naglar,
3 lager av det nya, snygga lacket Glitter Glam från Elf ♥

Nellie 2 år!

» > Foto - Barn/Familj,
Åh jag minns den här dagen för 2 år sedan som om den vore igår, vi satt och åt frukost och helt plötsligt fick jag ett mms på en nyfödd underbar liten tjej. Tänk vad tiden går fort och vad mycket du har lärt dig redan. Älskade, älskade du, du anar inte vad du skiner upp dagarna! ♥
Några bilder från året som har gått

Detta är en glädjes dag samtidigt som det är viktigt att inte glömma bort det tråkiga, idag är det 5 år sedan du lämnade oss, älskade farmor! ♥

TT - Genomskinligt x 2

» > Fototeman,
Genomskinliga istappar
 

Kalas-helg!

» > Mobilbilder,
Denna helg spenderade vi söderöver, i fredags när M slutade packade vi in oss + mamma i bilen och åkte till morbror. I lördags blev det kalas x 2 för den blivande 2-åringen och igår fotografering och ett sista mys innan vi åkte hem igen. O som Tor visar så var vi helt slut igår kväll men har haft en helt underbar helg, som vanligt! ♥
Bilder från fotograferingen kommer upp senare i veckan

Komplett foto-app (artikel)

» > Mobilblogg,
 
Läs hela artikeln här

365 - Februari

» > 365,