Dubbelt arbetspass

» > Mobilbilder,
Idag har dagen gått i ett, först jobb på AC 7.15-15.45 sen tog jag en cykeltur så halvmilen är gjord idag, hem och åt och sen var det dags för nästa jobb, makeup-kväll. Är helt slut så somnar nog fort ikväll, men med ett riktigt leende på läpparna. Åh vad jag älskar mina jobb & önskar att jag hade mer tid för alla

En söt liten Ludde

» > Foto - Djur,
 

30-årsfest och kusinbus/mys!

» > Foto,
Det är svårt att hinna med allt när man jobbar men jag försöker få in saker att minnas och saker jag verkligen vill visa er läsare här på bloggen. I helgen var vi ner till morbror då mina kusiners moster fyllde 30 så det vankades fest som var underbar med god mat och strålande väder! Sen blev det såklart en massa bus med kusin Nellie och massa mys med kusin/guddotter Nemi ♥
 

Folkärna meeting 2013

» > Foto - Djur,
Äntligen efter en väldans massa jobb är nu bilderna klara och finns att se på hasttavlingar.camillafamme.se samt på Equipe om man söker på Folkärna.
Kontakta mig på foto@camillafamme.se om ni vill köpa någon bild, de bilderna som ligger ute här och i galleriet få ej brukas på någon annan sida än de två.
 

Full rulle

» > Mobilbilder,
Allting bara rullar på, klockan har nu ringt 06.00 varje morgon sedan förra måndagen. Känns som att jag inte hinner med o andas ibland ens.
Förra veckan bjöd på AW med jobbet och sedan fota hästtävling hela helgen, långa dagar och snart är bilderna klara för uppladdning och försäljning. När det är klart kan jag äntligen pusta ut lite, men det är lite att fixa inför helgen också då vi åker söderut för bebismys och 30-årsfest.
 
Men håll ut underbara läsare jag lever och ska försöka bjuda på härliga bilder snart samt några gratis designer och lite annat smått & gott!

Tyresö slott & Premiärbad

» > Foto,
Jag trotsade min hemska förkylning och vi åkte till Stockholm för att hälsa på mormor i lördags. Det blev en härlig dag med några timmar vid Tyresö slott.
 
Igår bjöd vädret på ännu mer sommarvärme än lördagen så vi tog oss ut till en sjö för att bada lite med Tor, sen var jag helt slut när vi kom hem. Förkylningen är på bättringsvägen men är inte helt bra men jag kämpar på på jobbet ändå :)

Tor 4 år (i onsdags)

» > Foto, Tor,
Vår fina prins fyllde 4 år i onsdags och det firades med besök av fammo, faffa och moffa. Nya roliga leksaker, gott godis och en alldeles egen hundpool fick han :)
 
För en annan i övrigt springer dagarna förbi, sedan i onsdags har jag haft ont i halsen och idag har det brytit ut ordentligt så alvedon, nässpray, halstabletter och te är mina stöttepelare just nu och jag har idag fått kämpa mig igenom dagen på jobbet men tack o lov så jobbar jag med världens bästa gäng så kul har jag haft i alla fall.
 
Nu ska jag redigera fler bilder från helgen som var samt skriva ut några bilder att ta med till mormor imorgon när vi åker och hälsar på henne ♥
 

365 - Juni

» > 365,