Turkost från Depend

» > Smink/Naglar,
Depend Vårkollektion 2013 nr 351
I tisdags var jag iväg till Avesta och unna mig detta lack + ett till från vårkollektionen för att jag fått veta på morgonen att jag klarat hemtentan. Ännu mer värd de lacken blev jag idag när jag fick veta att jag klarade den andra tentan också, så nu är hela höstterminens kurser avklarade!

Fotoutskrift hemma

» > Tips,
Jag glömmer lätt bort att jag faktiskt kan skriva ut foton här hemma, på min skrivare som faktiskt klarar av fotoutskrifter hur bra som helst. Men tror det är något som fler och fler börjar göra istället, det är ju smidigare på det viset att du kan skriva ut bara 1-2 stycken bilder om du bara vill ha det.
 
Som hästtävlingarna jag och Elin var och fotade på i höstas så hade vi med oss dator och skrivare på plats och hade möjligheten att skriva ut bilder direkt. Enkelt och smidigt!
Innan vi åkte iväg på den första tävlingen var jag tvungen att göra en testutskrift på ett A4 då jag inte provat skriva ut så stort förut och jag blev nästan chockad av resultatet :D se orginalbilden här och utskriften nedan
Det finns många sidor som säljer riktigt bra fotopapper, jag använder mig av glossypapper här. Ett kanonpris på 55 kr för 100 st 10x15 glossy papper kan du hitta här

Mc-mässa

» > Foto,
I lördags åkte vi (jag, M och pappa) till Stockholm och gick på mc-mässan, blev en lång dag med många steg, lite dålig luft och mycket att se på. Men helt klart värt, en kanonbra uppvisning och att bilarna i hallen bredvid sedan var mer intressanta än motorcyklarna spelar ju ingen roll ;)
 
Sen blev det bara lugnt resten av helgen, en riktig slappardag igår med lite hemmafix och nu rullar vi igång en ny vecka igen!

4 Photoshop-tips (artikel)

» > Tips - foto,
 
Läs hela artikeln här

Nu gäller det!

» > Mobilbilder,
Har äntligen haft en helt ledig helg utan att behöva tänka på att man måste plugga till något, så välbehövligt!
Hade besök av mamma o co. fredag-lördag, firade svärfar i lördags och igår en slappdag, lite subaru-mek och kvalitetstid hos pappa
 
Men nu kör allting igång på allvar, den sista terminen påbörjas idag och då bland annat examensarbetet som jag ska skriva med bästa Emma. Vi hade bestämt oss för längesedan om att skriva tillsammans och nu hade vi t.o.m. sån tur att vi måste vara två så där slapp vi undan stress att leta författarkompis och vi har nog även kommit fram till ett riktigt bra ämne.
Denna måndag har jag även påbörjat ett träningsschema som kommer pågå i 60-65 dagar, har kört första passet idag = helt slut men peppad till tusen!
2013 ska bli året då allting händer!

Magisk muffinsplåt

» > Recensioner, Shopping,
Dock flöt dessa ut lite under gräddningen men blev annars väldigt goda i alla fall :)
Tack för vinsten Linda (via hennes julkalender) - finns att köpa på coolstuff.se

Vinnarna av valfri design!

» > Bloggdesign,
Jenny / Cim
Nu är designerna klara och publicerade på vardera blogg, hoppas ni är nöjda tjejer :)
Detta är alltså de två tjejer som vann en valfri design i julkalenderns sista lucka

TT - Bekväm

» > Fototeman, Tor,
Tänk om man kunde ha det så här underbart om dagarna, får maten serverad, göra vad man vill hela dagen och går ut på så långa promenader man själv vill när det behövs. Avundsjuk det är jag på min lilla plutt!
 

Vit vintermorgon

» > Foto - Natur,
Träden var och är fortfarande alldeles vita och det är så underbart vackert - dock fick jag inte riktigt med det på denna bild tyvärr

Ny design

» > Bloggdesign,
Kände att det var dags för en uppdatering, i och med det nya året kommer nya utmaningar.
Man vill se framåt i det ljusa och inspirerande och inte sitta fast i det gamla och tråkiga.
Ser du inte den nya designen? Klicka på F5 några gånger för att uppdatera sidan
 

En helg hemifrån

» > Mobilbilder,
Kortfattat så har helgen innehållt kusinbus, mys, godis, skratt, tv-tittande, fotografering och klippning = underbar!
 
Nu är det ny vecka och allting ska från och med nu rulla på som vanligt, två tentor nästa vecka och sen är det nya kurser som ska starta, och en av dem är då examensarbetet (!?). Hur och när hamnade vi här, allting har gått så fort. Det är med blandade känslor jag längtar till juni. Men när man sen vant sig vid allt efter ett par månader kommer man undra över hur fasen man kunde gå hemma varje dag och plugga m.m.
 
Men nu ska jag sätta fart med allt som står på dagens schema!
 

Nyårsnaglarna 2012/2013

» > Smink/Naglar,
Ett lager Depend - Fransk Manikyr Beige | Ett lager OPI - D07 Golden Eye på tippen och en nagel
Två lager Elf - Golden goddess |Och avslutningsvis ett lager topplack

December

» > 365,
Med detta som avslut för 2012 hälsar vi nu 2013 välkommen med öppna armar och detta 365-projekt kommer fortsätta!

Nyår

» > Mobilbilder,
En underbar kväll med god mat och toppen sällskap, nu är det nya tag som gäller och ladda inför allt vad år 2013 innebär!