Dan före dan före dopparedan..

» > Mobilbilder,
1 - I torsdags sa vi hejdå Saaben och hej Passaten // 2 - Nya bilen på väg mot Stockholm för mini-jul hos mormor
3 - Vår fina gran som vi tog fram förra helgen // 4 - Kvällens mysjobb för att köra ikapp lite med företaget o T hjälpte till ♥
 
Nog är väl inte julkänslan komplett direkt och det mycket på grund av den obefintliga snön men jul blir det ändå och man får göra så gott man kan. Att julen ska vara vit är något man är uppväxt med men det är inte huvudsaken under julhelgen, utan det handlar om att få umgås med sina nära och kära.
 
Igår var vi till Stockholm och firade lite jul med mormor, idag har vi fått lite julmat hos M's mormor och imorgon ska jag göra julgodis samt fixa i ordning julskinkan. I år ska jag/vi inte åka runt en massa, äntligen! Julaftons förmiddag blir hos svärföräldrarna sen ska vi fira resten av julafton hemma hos oss med pappa & A och på juldagen kommer mamma & P och stannar till annandagen och då vi är bjudna på mat hos Pappa och co.
Mattias jobbar måndag och fredag denna vecka och direkt efter jobbet på fredag packar vi ihop oss i bilen och åker söderut för mini-semester fram till onsdag som inkluderar nyårsfirande. Känner verkligen att de närmsta 10 dagarna inte kan bli annat än underbara! Jag är även ledig från jobbet fram till den 7 januari, ska jobba några timmar hemifrån bara, så skönt :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: