Nyårsnaglar

» > Smink/Naglar,
2 lager Metal madness från Elf & 1 lager 878 Lilac de Luxe Holographic från IsaDora

Julen

» > Foto,
Så var alla juldagarna över. Har haft en underbar jul och har äntligen inte behövt åka någonstans på varken julafton eller juldagen.
 
Julaftons förmiddag var vi hos svärföräldrarna, åt jullunch och öppnade julklappar (stickat pannband, hjärta i trä, handduk, duschcreme och body lotion, pengar, presentkort på erikslund & ikea).
På eftermiddagen kom pappa & A hem till oss och vi tittade på Kalle, åt julmat och öppnade julklappar igen (wokpanna + receptbok, godisskålar, köksknivar, knivblock, skärbrädor, jättestor chokladask = tillsammans, leggings svarta & juliga, strumpor, cupcakes-ställ & receptbok, parfym + bodyspray).
Sen de sista timmarna av julafton var det bara vi tre ♥
 
juldagen kom mamma & P hit för att sova kvar, julmat ännu en gång och ännu flera julklappar (mössa, stickade tofflor, 4 st vinglas från Iittala) Är inte exakt alla julklappar men nästan :)

Igår på annandagen åkte mamma & P hem och vi åkte till pappa o co. för att äta årets sista julmat och umgås.
 
 
Idag mellanlandar vi lite, jag ska jobba undan lite här hemma och M jobbar som vanligt. När han slutar kl fyra packar vi in oss i bilen och åker söderut och kommer hem igen på onsdag så nu tar jag ledigt helt från företaget, mailen och allt vad det innebär så hörs vi nästa år!

Tävling - 24 december

» > Julkalender,
 
Den färdiga designen du kan vinna kan du se här
 

Dan före dan före dopparedan..

» > Mobilbilder,
1 - I torsdags sa vi hejdå Saaben och hej Passaten // 2 - Nya bilen på väg mot Stockholm för mini-jul hos mormor
3 - Vår fina gran som vi tog fram förra helgen // 4 - Kvällens mysjobb för att köra ikapp lite med företaget o T hjälpte till ♥
 
Nog är väl inte julkänslan komplett direkt och det mycket på grund av den obefintliga snön men jul blir det ändå och man får göra så gott man kan. Att julen ska vara vit är något man är uppväxt med men det är inte huvudsaken under julhelgen, utan det handlar om att få umgås med sina nära och kära.
 
Igår var vi till Stockholm och firade lite jul med mormor, idag har vi fått lite julmat hos M's mormor och imorgon ska jag göra julgodis samt fixa i ordning julskinkan. I år ska jag/vi inte åka runt en massa, äntligen! Julaftons förmiddag blir hos svärföräldrarna sen ska vi fira resten av julafton hemma hos oss med pappa & A och på juldagen kommer mamma & P och stannar till annandagen och då vi är bjudna på mat hos Pappa och co.
Mattias jobbar måndag och fredag denna vecka och direkt efter jobbet på fredag packar vi ihop oss i bilen och åker söderut för mini-semester fram till onsdag som inkluderar nyårsfirande. Känner verkligen att de närmsta 10 dagarna inte kan bli annat än underbara! Jag är även ledig från jobbet fram till den 7 januari, ska jobba några timmar hemifrån bara, så skönt :)

Blue bug

» > Smink/Naglar,
Nagellack från Gina Tricot

Testar Nokia Lumia 925

» > Mobilblogg,
 Jag har idag fått hem Nokia Lumia 925 som ska jag testa och recensera så beredd er på updates!
Saknar dock redan alla appar som jag har på min android som inte finns till windows men jag ska ge det en chans och bara använda Nokian för att testa den på allra bästa sätt :)

Till förmån för Musikhjälpen

» > Bloggdesign, Tips,
 
Till förmån för Musikhjälpens insamling auktionerer jag ut en nästan färdig bloggdesign till blogg.se
buda på auktionen här / Se designen live
 
 
Jag auktionerar även ut en helt valfri design som du själv alltså bestämmer helt hur du vill ha den
se den auktionen här
 
Var med och bidra du också till något viktigt!

Ut med det gamla..

» > Inredning,
... och in med det nya!
Ny skärm, så nu har jag 24" + 23,6" istället för 23,6" + 19"
 
 Nya bilder till ramarna ovanför soffan
Håll muspekaren över bilderna för att se hur det såg ut innan

Andra advent

» > Foto,
Tiden springer verkligen iväg, det är redan andra advent och äntligen har vi fått snö (som kom i torsdags) - 16 dagar kvar till julafton. Då sambon är till Sälen över dagen så har jag slagit in alla julklappar, det återstår bara några få kvar som måste inhandlas först och nu väntar en promenad med Tor och sen ska jag bara vila upp mig inför den kommande arbetsveckan. Efter att ha varit hemma från jobbet denna vecka pga sjukdom så ska det bli skönt att få åka och jobba imorgon :)
 
Psst! Ni glömmer väl inte julkalendern på designabloggen, den andra advents-luckan har öppnats idag!

Rebecca by MUS

» > Smink/Naglar,
Nagellack från Make up store

365 - November

» > 365,
 

Första advent - lucka

» > Bloggdesign, Julkalender,
 
I år kör jag adventsluckor via designabloggen.com, följ via bloglovin eller gilla sidan på facebook för att hänga med när luckorna 'tänds'
 Se designen live / Ladda ned den här