Photoshop touch för mobilen (artikel)

» > Tips - foto,
 
Läs hela artikeln här

Glasgow

» > Smink/Naglar,
Glasgow från Mavala

Design nr 24

» > Gratis designer,
Nu finns en ny gratis design ute för nedladdning
 
 
Se fler gratis designer av mig här

Magiskt!

» > Videoklipp,
Alltså jag finner inte ens ord, blir så otroligt berörd. Detta är nog bland de 'värsta' i positiv benämning som jag har sett någon gjort. Se hela!

Snön är borta

» > Foto - Natur, Mobilbilder,
För 2½ vecka sedan fick jag för mig att kontinuerligt fota snön utanför tills den skulle försvinna och nu är den dagen kommen. Se förändringen här nedan, våren och sommaren är på ingång!

Dark navy

» > Smink/Naglar,
Elf - Dark Navy

Sommarbilen framme = Vårkänslor

» > Mobilbilder,
Eller ja, Golfen tog vi fram för ett par veckor sedan men den har stått på M's jobb hela tiden och blivit ompysslad med en massa saker. I lördags var första riktiga turen med den och nu har vi tagit hem den vilket betyder att det snart är dags att ställa undan Subarun :)
 
Saaben hade vi inne på service idag så nu är det äntligen klart och imorgon planerar vi att byta till sommardäck på den eftersom det faktiskt inte visar på vädret att det ska komma nån snö nå mer och inga minusgrader heller. Men det är det positiva med flera bilar, Subarun får stå framme typ en vecka till så vi har en bil med vinterdäck om det skulle bli kaos ;)
 

Kusin Nellie

» > Foto - Barn/Familj,
Har helt glömt att visa några fler bilder från 2-års fotograferingen på underbara kusin. Nu längtar jag tills vi ses igen och jag längtar tills utomhusfotografering med henne i sommarvärmen ♥

Första april-helgen

» > Mobilbilder, Vardagen,
I fredags invigde jag vårjackan, fika med Sofia och avslutade kvällen med lite spa ♥ Lördagen bjöd på en tripp till Ludvika med Lisa för lite shopping och sen var vi iväg och jobbade dock med ett väldigt tråkigt resultat ♥ och igår, söndag, hade jag en riktig städ och pysslar-dag medan M var till Romme. Började med att tvätta fönstrena invändigt och bytte gardiner i sovrum och vardagsrum, åkte och gymma och sen hem för att fortsätta städa, toan skiner och det är dammtorkat och dammsugaren fick gå runt en vända samt ugnen blev ren, ungsplåtarna och kaklet i köket :)
 
Nu påbörjar vi en ny vecka och först ut är seminarie nummer 3 i eftermiddag men det är ett par timmars förberedelse som väntar nu först sen rullar allt på som vanligt..

She's not me

» > Musik,
Jag kan inte sluta lyssna på låten, längtar tills den kommer ut på Spotify samt att få höra fler låtar av henne! ♥

365 - Mars

» > 365,