Veckan som gått via IG

» > Mobilbilder,

Målat vardagsrummet och en liten herre ville hjälpa till och sprang runt med slippappret - Rabarberpaj hos MJ - Kräftskiva hos mamma med alla - Bilträff i Västerås - Toasts till lunch - Äntligen är hall-lampan uppe tackvare pappa - Nyklippt och nyfärgad - Skolstart denna vecka.
 
Nu börjar man komma tillbaka till alla rutiner och vad skönt det ska bli! Dock fick datorn sig ett spratt igår kväll så nu är det ominstallation som gäller på den, men fick då chansen att fixa med bärbara som behövdes göras i ordning inför helgens foto-jobb.

Nymålat vardagsrum

» > Inredning,
Nymålat, vitt och fräscht! O vi är supernöjda, våra mörka möbler gör sig ännu bättre med dessa vita väggar.

We're all wonderful

» > Musik, Videoklipp,
Jag följde inte OS men när jag var hos mamma förra söndagen hade vi OS-avslutningen på och den var underbar och denna låt framförallt, magiskt! Jag ryser....!
 
You've got the words to change a nationbut you're biting your tongue
You've spent a life time stuck in silenceafraid you'll say something wrong
If no one ever hears it how we gonna learn your song?
So come, on come on
Yeah we're all wonderful, wonderful people
so when did we all get so fearful?
Now we're finally finding our voices
so take a chance, come help me sing this
 

TT - Moln

» > Fototeman,
Ovan molnen, från flygplanet på väg ner till Rhodos
 

Trädgårdsblommor

» > Foto,
Nikon P300
dessa bilder gör mig ännu mer sugen på att ta ut storkameran, kanske blir till helgen :)

Sunset ♥

» > Foto - Natur,
Det kan säga så mycket, men ändå så lite.
Tankarna får snurra hur dem vill,
så länge ögonen få vila på alla mönster och ljus.
Det är något speciellt med solnedgångar...
- C. Fammé

Nymålad hall

» > Inredning,
I veckan gjorde jag ett ryck och började måla i hallen, den bruna väggen och all bård skulle bort. O igår blev det helt klart så nu är väggarna helt vita bara. Fräscht och snyggt! 
I mitten på nästa vecka ska vardagsrummet påbörjas, längtar :)

Lavendel

» > Foto,
från mammas trädgård i söndags

Nellie (sommar 2012) #2

» > Foto - Barn/Familj,
Älskade fina lilla du ♥

Besöks-helg

» > Foto,
Här har det varit full rulle sen i fredags, jobbade först ca 15-18 sen hann jag inte vara hemma länge förrän morbror m familj kom, två nätter hemma hos oss blev det och igår följde jag (& Tor) med dom upp till mamma och var kvar över natten. Har varit en underbar helg, tacos, pizza, besök på hembygdsgården, lite sightseeing i Fagersta, jobbade även sista passet i lördags. O igår massa utebus hos mamma, färska hallon och vaniljglass och bara underbart umgänge! Dock känner jag nu när jag har kommit hem och landat lite hur trött jag är efter denna helg, allra helst eftersom det är kombinerat med tidigare mornar, jobb och växelvis sena kvällar. Så idag blir det bara en slapp-dag sen drar vi igång allvaret imorgon!

De bästa foto-apparna för din Android (artikel)

» > Tips - foto,
Nu finns min senast skrivna artikel att läsa på Foto För Alla, denna gång tipsar jag om foto-appar till din android (apparna finns även för dig som har iphone). Läs hela artikeln här

Ännu ett dubbel-pass

» > Mobilbilder,
Som jag skrev i lördags så trodde jag att gårdagens dubbelpass skulle det bli det sista men så var inte fallet. Vi hade fått fel info från vårat schema och det var dubbelpass idag också som gällde.
 
Kvart över nio ringde S och sa att vi var tvungna att cykla ned, börjar i vanliga fall kvart i nio så det vara bara o slänga på sig kläderna och få i sig något litet i magen. Väl framme 20 min senare är det inte ens någon båt som väntar så efter ett tag cykla vi vidare upp hela vägen och vänta där på att någon båt skulle ned men icke det heller så då var det bara o trampa hem igen för rast. Suck...
 
Men nu har jag i alla fall hunnit med lite på rasten, blev ju lite ändringar denna dag mot vad jag hade tänkt mig men det är som det är. Nu blir det lite lunch och sedan ladda för att cykla iväg igen.

Jobbar o sliter..

» > Mobilbilder,
Dagarna går i ett och jag orkar inte mycket när jag väl är hemma, men nu fick jag lov o sätta mig o skicka in tidrapporten så passar på att skriva några rader här då :)
Har nu jobbat dubbelpass sen i torsdags, 8.45-12.15 o 14.45-18.15 och det är samma sak som gäller imorgon sedan eftermiddagspass på måndag, ledigt tis-ons och så jobbar jag eftermiddagspass tors-lörd sen är detta över :) Ja är väl inte så mycket mer o säga, inte så mycket mer som händer så men jag lovar lite mer aktivitet när jag väl är ledig sen! ☺

Juli

» > 365,

-

» > Inspiration,