30 dgr utmaning - Dag 24

» > Utmaningar/Listor,
24. Din favoritfilm och vad det handlar om

Hm detta är något jag tycker är jättesvårt, har ingen specifik favoritfilm men en film-serie som alltid gott i mitt tycke och även den senaste filmen var bra är Fast and the furious filmerna. Oooj ingen direkt tjejfilm här inte! Ne men dessa filmer faller mig faktiskt i smaken.

Den femte och senaste filmen såg jag för inte så längesen och jaa nånting är det med dessa som jag gillar :)

Ett plus är väl att dom inte riktigt blir sämre för varje ny film som de oftast kan bli annars..

Men det finns även många andra favoriter, dans-filmer, the last song, the notebook osv.

 

Imorgon: Någon/-t som fascinerar dig och varför


Redo för avfärd!

» > Mobilbilder,
Nu är vi redo att åka, Tor glömmer vi inte heller, det ser han till åtminstone för han längtar till mommo o syster P :)
Ska försöka få fina höstbilder med hem också både natur och på mig/oss, hörs på söndag!
Följ min helg på twitter!

Sunrise

» > Foto - Natur,
Idag väntar ännu en fin höstdag, men denna förmiddag blir effektiv då jag har lite o göra undan innan vi ska åka till mamma och jag inte har dator igen förrän på söndag. Skönt o "slippa" datorn lite, hehe så låter den vara kvar hemma.. Men ska plugga, jobba lite och göra några tidsinställda inlägg så det inte blir helt tomt här i alla fall :)

Full rulle..

» > Företaget,
Detta är de nuvarande projekten, en hemsida som håller på att byggas upp till kund och en gratis design kommer snart finnas tillgänglig :)
Men nu ska jag slå igen för idag, har hunnit med och gjort mycket mer än vad jag tänkte när jag vakna imorse så..

30 dgr utmaning - Dag 23

» > Utmaningar/Listor,
23. Bilder på 5 kända män som du tycker är attraktiva

Är inte sån som direkt tycker att killar är attraktiva/snygga, reagerar inte och tänker på det sättet men nu när jag måste så skrapa jag i alla fall ihop 5 stycken.
Men som vi sa för någon vecka sen, den snyggaste killen kan bli den fulaste för att han beter sig som ett svin och den fulaste killen kan bli den finaste i ens ögon för att han har insidan ♥

Imorgon: Din favoritfilm och vad det handlar om


Solälskarn'

» > Tor,
En riktigt vacker höstdag, så T har intagit den lilla solplatsen här hemma och myst ner sig och sover i sin bädd ♥
Själv har jag mycket att stå i, plugga inför KSen på söndag kväll, fixa ihop några bilder att visa mormor på lördag, bränna dop-bilderna från i helgen på skiva, fixa någon bloggdesign samt fortsätta på hemsidan som jag har ligger i beställning :) Bäst att jag sätter fart!

30 dgr utmaning - Dag 22

» > Utmaningar/Listor,

22. Hur har du förändrats under de senaste 2 åren


Oj när man tänker efter har det hänt mycket på dessa två år, att ha tagit studenten och börjat på högskola, ett lite större steg på ett vis när jag läser på distans. Det gäller att ha självdisiplin och sätta sig ner och verkligen plugga och inte göra massa annat. Men skolan har gjort att jag har vuxit till mig ännu mer, att få göra det man verkligen vill och träffa folk både i verkligheten och via datorn som vill samma saker och som både är i min ålder men även 10-20-30 år äldre.

Det är även snart 2 år sedan jag flyttade hemifrån, inte helt själv då men utan mamma och pappa och jag o M fick bygga upp vårat eget. Detta är något som har gjort mig mycket lyckligare då sista tiden hemma inte fick mig att må bra.

Även ett ansvar över en hund blev i nästan samma veva, det var någon jag hade ansvar för, som jag betalat för och skulle se till att han mådde bra på alla sätt. När jag bestämde mig för att ta T var det mycket snack om att folk inte trodde att jag skulle klara och tyckte att jag inte visste vad jag gav mig in på. Men idag kan jag stolt stå och visa upp mina underbara hund, för vi har klarat det tillsammans jättebra!

Sen startade jag ju även det egna företaget, avslutade även ett tidigare handelsbolag jag varit delägare i som inte var det lättaste att göra. Men i och med detta har jag lärt mig ännu mer om ansvar och nyttiga saker.
Jag älskar att lära mig nya saker som handlar om saker jag gillar och det får jag göra varje dag!

 


Imorgon: Bilder på 5 kända män som du tycker är attraktiva.


Sifo-undersökning

» > Foto,
Detta har varit dötids-syssla för mig de senaste veckorna, 41 sidor fyllda med frågor och kryss-svar och allt ska fyllas i så det har tagit sin tid. Trodde inte jag skulle orka ett tag men det är bra att göra sin "röst hörd" så nu är den klar och ska skicka in idag :)

Text..

» > Inspiration,


30 dgr utmaning - Dag 21

» > Utmaningar/Listor,
21. Ett av dina favoritprogram
Det är svårt att bara välja ett program/en serie men här är mina topp 5-serier som jag följer :) Gillar även att titta på glee, grey's, idol, true talent, ensam mamma, andra avenyn (när det gick), mannen som talar med hundar, top model osv :)

Imorgon: Hur har du förändrats under de senaste 2 åren


Det luktar höst..!

» > Mobilbilder,
and I like it!

Nellie-bus!

» > Foto - Barn/Familj,
Åh va jag saknar denna söta lilla sak, snart en månad sen vi var där.. Önskar man kunde hälsa på oftare o se henne växa och lära sig saker mer. Kusins finaste lilla tjej ♥

30 dgr utmaning - Dag 20

» > Utmaningar/Listor,
20. Hur viktigt jag tycker utbildning är

Detta är något jag prioriterar väldigt högt. Gymnasiet är där jag tycker det börjar bli mer seriöst, folk börjar hitta vad dom vill göra i framtiden och går en linje för att dom är intresserade. Vissa linjer ger dig ett direkt kliv ut i arbetslivet efter studenten och vissa "kräver" ännu mer utbildning.

Jag var en av dom som var nöjd med mitt gymnasieval men hade jag gjort det idag hade jag inte alls valt lika. Jag har mycket datakurser i bagaget och visst är det ett plus i vanliga livet, hemma, i arbeten osv men antingen hade jag valt en ekonomiskinriktning eller foto/media direkt istället.

Detta gör nu då istället att jag sitter här och vissa daga/stunder ägnar hela min själ i skolan för att bli det jag vill bli och verkligen kämpar för det. Det är viktigt att lära sig och kunna det man arbetar med, vi vill ju exempelvis inte gå till en doktor som inte är utbildad och inte kan någonting? Men man lär sig även så mycket mer, av livet, om sig själv osv. Fast det många gånger går tungt och är tufft så ångrar jag inte mitt val och ska kämpa så gått det går för att klara av detta, enligt mitt egna mål.

Imorgon: Ett av dina favoritprogram

30 dgr utmaning - Dag 19

» > Utmaningar/Listor,
19. Respektlöshet mot dina föräldrar
Det är väl något nästan alla tyvärr gör, åtminstone i tonåren. Idag är jag så tacksam över att jag har dom och ångrar gånger då och då när man inte lyssnat och förstått att de exempelvis bara menar väl. Dom är ju dom bästa jag har och haft sedan jag växt upp fast jag ibland inte visat det och det ibland även varit gånger då det inte känts som dom har funnits där för en eller att de har brytt sig om en. Men jag älskar dom som dom är och tackar dom för att de gav mig den uppväxt jag har fått för mycket ser jag idag har haft betydelse och hjälpt mig till att bli den jag är idag! ♥
från studenten 2009
Imorgon: Hur viktigt jag tycker utbildning är

Digster Premium gratis! (via Buzzador)

» > Tips,
DIGSTER ger dig Spotify/WiMP playlists och spellistor till iTunes. Digster drivs av Universal Music som är världens största musikbolag. Musiken på Digster kommer däremot från alla bolag.
Digster är alltid gratis men som Buzzador får du prova Digster Premium kostnadsfritt i sex månader. Det innebär att du får tillgång till fler spellistor och framförallt spellistor gjorda av kända artister som till exempel Rihanna och Lady Gaga.

Jag är en Buzzador, vilket ger mig chansen att prova på Digster Premium gratis i 6 månader och får chansen att ge er gratis premium i 6 månader också. Ange koden buzzador bara när du blir medlem.


Vad är Buzzador?
Bli först med att prova nya produkter och tjänster!

Som Buzzador har du möjlighet att prova nya produkter och tjänster. Allt du behöver göra är att berätta om dem för dina vänner, öga mot öga och/eller via sociala medier. Att vara Buzzador är gratis och innebär många spännande möten mellan dig, dina vänner och nya produkter eller tjänster.

Bli Buzzador här.


30 dgr utmaning - Dag 18

» > Utmaningar/Listor,
18. Din tro

Detta är väl lite samma som "Min syn på religion" men jag tror på något, exakt vad det är vet jag inte men det viktigaste av allt är att jag tror på mig själv att jag klarar saker och tror på mina nära och kära när de behöver stöd. Det viktigaste är att tro och hjälpa varandra på bästa sätt.
Jag tror på att våga tro på sig själv, att våga ta steget och göra något nytt eller annorlunda mot alla andra. Tro på ens egna kunskaper. Tro på att morgondagen har en mening för mig. Tror att vissa negativa saker har en mening, en mening att ta lärdom av. Att tro på sig själv är det viktigaste för att kunna komma vidare i livet!

Imorgon: Respektlöshet mot dina föräldrar.

Höst #2

» > Foto - Natur,
Dags o slänga i sig lite mat sen blir jag snart upplockad för att följa med och fotografera på ett dop, skojigt! :)

Pretty Little Liars

» > Recensioner,
Har börjat följa en ny serie, dock bara sett två avsnitt ännu men verkligen något i min smak. Så nu när jag är ensam hemma ikväll tänker jag plöja igenom så många avsnitt som möjligt innan M kommer hem igen :)
Serien följer livet på fyra flickor - Spencer, Hanna, Aria, och Emily - vars klick faller sönder efter försvinnandet av deras ledare, Alison. Ett år senare, börjar de ta emot olika meddelanden från någon med namnet "A" som hotar att avslöja deras hemligheter. Förskräckta över meddelanden och Alisons försvinnande, försöker tjejerna ännu en gång återförenas igen för att lösa detta mysterium. Men ju närmare sanningen de kommer... omedvetet kommer de närmare faran. - källa

Skogspromenad

» > Mobilbilder,
Har nyligen kommit in från en timmes lång skogspromenad, så nu är T helt slut. Vi tränade även lite med hundvisslan och han var hur duktig som helst och kom på en gång när man vissla så nu är det bara fortsätta träna med den så får vi nog snart som vi önskar :)
Nu ska jag fortsätta på min att-göra lista, "roliga" saker kvar så som betala räkningar hehe men det måste göras de också..

30 dgr utmaning - Dag 17

» > Utmaningar/Listor,
17. Dina toppar och dalar under det senaste året

Det finns mycket att skriva, mycket som man skulle vilja skriva av sig om men som man inte vill berätta för alla.
"Under det senaste året" det sträcker sig alltså då bak till september 2010, tänkte punkta upp några bra och dåliga saker som då skett som inte blir alltför personliga

+ Förlovade oss efter 4 år tillsammans i Oktober (101010, på årsdagen) ♥
+ Hade min(a) första barnfotografering(ar), helt underbart roligt!
+ En kanonvinter med mycket snö, skidåkning (äntligen egen utrustning) och mys med nära & kära
+ Klev in i Android världen och köpte mig en ny telefon, Wildfire
+ Flyttade till större lägenhet, 2a på 62kvm istället för en 1a på 42, underbart! i Februari.
+ Fick världens sötaste lilla kusin Nellie
+ Köpte en ny bil, Saab, löööv it!
+ Var med i tidningen SOLO med M ♥
+ Hade en helt underbar sommar, mycket jobb, lite sol men underbara tider med nära & kära och hann ha lite semester
+ Fotat mina två första bröllop (seriöst)
+ Tatuering 5 på plats i augusti

- Sålde min alldeles egna första bil (Golfen), lite sorgset
- Fick lov att tacka nej till ett flera-veckors-fotoprojekt för att jag prioriterade skolan
- Var med om en väldigt gripande händelse då vår bil mellan Golfen och Saaben bokstavligen brann upp, tur i oturen var att vi hann ut oskadda och alla våra värdesaker
- Både mormor & morfar har blivit allvarligt sjuka mer än så orkar jag inte skriva


Som man ser så är det överlag bra saker, man ska ha sina toppar och dalar och det har kanske varit fler dalar än dessa men även fler toppar. Det gäller att ta en dag i taget oavsett!Höst #1

» > Foto - Natur,
Några bilder från höstpromenaden igår :)

30 dgr utmaning - Dag 16

» > Utmaningar/Listor,
16. Din syn på populärmusik

Ja just detta är lite svårt att uppfatta men om man ska ta det som populärmusik som spelas på radion.. Så är jag gällande musik en allätare, det som spelar på radio gillar jag oftast i alla fall 60% av det men sen ökar min musiksmak lite alltifrån hård till mjuk musik går hem hos mig.
Ibland är jag sugen på lugnt, ibland skrik & härj eller bara popdängor som spelas på radion. O vissa genrer passar även in bättre på vissa humör, vissa dagar osv.

Imorgon: Dina toppar och dalar under det senaste åretLight up..

» > Foto - Detaljer,

30 dgr utmaning - Dag 15

» > Utmaningar/Listor,
15. Dina favoritbloggar

Det finns ett flertal stycken som är mina favoriter, jag har några i sidmenyn som man kan se sen kan ni även kolla in min blogmix på bloglovin

Imorgon: Din syn på populär musik.

30 dgr utmaning - Dag 14

» > Utmaningar/Listor,
14. Ditt tidigaste minne
Detta var en klurig utmaning.. Känns som jag har många minnen, men vet inte hur många av dom som är på grund av att jag har sett filmer/bilder.

Men en sak jag minns väldigt stark som i och för sig har skett många gånger men började vid 6-års ålder. Det var dom gånger jag gick i skolan och farmor & farfar hämtade mig efteråt. Farmor kom alltid upp till skolan och hämtade mig och farfar satt kvar i bilen på parkeringen och varje gång vi gick ner mot parkeringen blinkade han med lysena, då fick jag alltid en härlig känsla i magen. Älskade farmor & farfar, idag får jag samma känsla i magen när jag tänker på det men även lite ont i hjärtat då jag saknar dessa älskade underbara människor nå enormt, som lämnade oss alldeles för tidigt..! ♥
bild från BBD på mig & farfar ♥

Imorgon: Dina favorit bloggar.

30 dgr utmaning - Dag 13

» > Utmaningar/Listor,
13. Någonstans du vill flytta eller besöka

Det finns en hel del ställen jag vill besöka, då jag aldrig varit utomlands (förutom i Norden), jag vill se stora städer, gärna se landet USA men även få njuta i värme och se härliga och intressanta platser i bland annat Grekland.

Förhoppningsvis har man en dag både råd och tid att göra detta, dock är inte livet så just nu då tiden inte räcker till för skola och resor. Men i nuläget är jag nöjd med att bo där vi bor och de små resorna som blir :)

Imorgon: Ditt tidigaste minne

Regn = Inomhus

» > Foto,
Idag är verkligen en inne-dag, regn och grått ute och förkylningen håller i sig.. Önskar dock att jag var piggare så jag kunde plugga ännu mer men jag får ta det som det kommer, måste få en chans till o bli frisk nån gång också.
Men nu ska jag följa med M på ett litet biläventyr som pluggpaus.
PS. Nu fick ni en liten smygkik på hösten/vinterns balkonblommor :)

30 dgr utmaning - Dag 12

» > Utmaningar/Listor,
09.30 Fick frukost på sängen av mitt älskade ♥
10.00 Långpromenad med Tor
10.30 Fix vid datorn, svara på mail
11-14 True talent maraton och plugg
14-15 Besök av M's bror & S
15.30 Promenad med Tor
16-17 Laga och äta mat
18 Plocka undan tvätt
18.30-resten av kvällen, Tv-mys med mina pojkar
21 Promenad med Tor
22 Sova

Man kan inte låta bli att le..!

» > Musik,
Första gången jag hörde dem var med låten Home när lillasyster N hade länkat den till storasyster M på Facebook, förra gången hon flög tillbaks till Rumänien. Det går inte att låta bli o le åt dem! ♥
Två av deras låtar finns även på Spotify

30 dgr utmaning - Dag 11

» > Utmaningar/Listor,
11. Starta din iPod/Spotify och shuffle 10 låtar. skriv upp vilka låtar som kommer upp.
 1. Galen - Ison & Fille
 2. Hey you - Broken door
 3. Utan dina andetag - Erik Linder
 4. Hot - Inna
 5. You and I - Medina
 6. Addicted - Saving Abel
 7. Living in a dream - JLT
 8. Krafter - Petter
 9. Down - Sam Tsui
 10. Shy - Sonata Arctica
Imorgon: Någonstans du skulle vilja flytta eller besöka.

30 dgr utmaning - Dag 10

» > Utmaningar/Listor,
10. Berätta om din första kärlek och första kyss
Oj första kyssen var nog på mellanstadiet, med alla sanning och konsekvens. Inget jag direkt kommer ihåg men det var där någonstans det hände i alla fall är jag säker på.

Första kärlek detta är något jag kan se på olika sätt, något förhållande hade jag väl på mellanstadiet och även ett jag minns på högstadiet precis innan gymnasiet. 2-3 förhållanden men som inte höll längre än en månad var. Nog minns man dom men inte som något speciellt och jätte värdefullt, inte när man har det jag har idag. Snart 5 år och vi blev alltså tillsammans precis innan vi fyllde 16 och detta är verkligen en riktig kärlek.
Lite luddig och så kanske men så är det :)

Imorgon: Starta din iPod/Spotify och shuffle 10 låtar. skriv upp vilka låtar som kommer upp.

Höstlöv

» > Foto - Natur,
O vi kan även säga välkommen höstförkylning, den har inte brutit ut helt än och det hoppas vi att den låter bli men kli i halsen är det konstant med lite hosta o snuva inblandat. Även M är lite krasslig. Så blir o kurera sig över helgen med även en marknad inräknad imorgon..!

Idag har jag i alla fall hunnit med en fika med bästa vän, hämtat ut paket med nya vinterjackan och två par gardiner som bara var ett par (!?). Står att båda är med men de jag ska ha i sovrummet är då inte i paketet, irriterande!! Så hoppas dom svarar på mitt mail snart o löser detta...
Men nu ska jag återgå till pluggandet en liten stund till innan jag tar helg! :)

30 dgr utmaning - Dag 9

» > Utmaningar/Listor,
9. Hur du hoppas att din framtid kommer att se ut.
Detta känns ju lite likt Dag 2, men som många andra önskar och hoppas om så vill man vara lycklig och tillfreds med livet. Den synen kan självklart förändras med tiden men i dagens läge kommer jag vara nöjd med en fin liten familj, ett bra hem och bra jobb där jag trivs och nära och kära hos mig.

Imorgon: Berätta om din första kärlek/förälskelse och första kyss.

Oväder..

» > Foto,
Från jättefint och sol till riktigt oväder med ösregn och vi har även sett blixten ett par gånger och hört lite muller..
Tog en sväng till Ludvika och köpte nya fönsterlampor (lampskärmar) inför hösten och lite annat smått och nyttigt till hemmet. Så nu väntar jag bara på de nya gardinerna, som kommer inom en vecka, så blir det fönstertvätt och byte o kan lova er några bilder då :) Tror det kommer bli hur bra som helst!

Men nu blir det film, både jag o M är krassliga med halsont så vi får dricka varmt och iskallt + halstabletter och hoppas det går över snart..

30 dgr utmaning - Dag 8

» > Utmaningar/Listor,
8 Ett ögonblick då du kände dig som mest nöjd med ditt liv.

Det finns helt klart många såna här stunder, men när jag tänker tillbaks och ska välja en specifik punkt så är det helt klart studenten! Det är verkligen en dag jag kan tänka tillbaka på, inte ångra nånting och får rysningar över hur härligt det var.

Men det finns många bra ögonblick, och de går o hitta varje dag bara man vill :)

Imorgon: Hur du hoppas att din framtid kommer att se ut.

Hösten är här!

» > Bloggdesign,
Mörkare bakgrund och nya bilder i headern, välkommen höst!
Ser du ingen skillnad tryck F5 o och något ser konstigt ut, tell me! :)

Hejdå-fika..

» > Foto,
Lite småjobbig dag.. Hejdå-fika med Mimmi o hennes syster N, blev kladdkaka och saft supergott! Men nu dröjer det över 3 månader innan vi ses igen. Man hoppades på att det skulle bli lättare för varje gång men det blir snarare bara jobbigare för varje gång. Men men bara o bita ihop, skolan och allt annat rullar på i full fart så man har o göra i alla fall. Underbara fina älskade vän, vi ses snart igen! ♥

Nu ska jag kura ner mig i soffan med en kopp te och försöka lindra min dumma hals...
Imorgon bjuder vi in hösten på bloggen, hihi!

30 dgr utmaning - Dag 7

» > Utmaningar/Listor,
7. Ditt stjärntecken och om du tycker att det passar din personlighet
Skorpionen är det hemlighetsfulla stjärntecknet. De har en inre styrka som de inte visar utåt så ofta och de kan vara lite svåra att förstå sig på. 

Skorpioner kan verka lite tillbakadragna men innerst inne är de målmedvetna, starka och väldigt självständiga. De lever ett liv i förändring och förändras också själva livet igenom. Samtidigt tillhör de den typen som vill göra saker på ett gediget sätt. De flackar inte omkring så mycket. Skorpioner är djupa personligheter och väldigt empatiska, de har lätt för att läsa människor. Däremot är de själva inte speciellt lätta att läsa. De håller stora delar av sina liv hemliga och de är svåra att komma inpå livet.

Skorpionen är en mycket känslig varelse. Ibland gränsar deras känslighet till det destruktiva. De kan t.ex. bli hämndlystna och har svårt för att glömma och förlåta. Då kan de utnyttja sin empati på ett negativt sätt för att göra illa andra. 

Skorpioner kan också vara mycket kontrollerande. De vill kunna styra sitt liv och gärna andra människor men de gör det i det fördolda så att det knappt märks. Ibland upplevs detta som en sorts hemlighetsfull och intresseväckande karisma.
Skorpioner är intelligenta och lyckas vanligtvis lösa de problem som de ställs inför. - Källa

Egenskaper:
Positiva Negativa
Flitig √ Svartsjuk
Målmedveten √ Lättretad √
Charmig Envis √
Omdömesgill √ Hemlighetsfull √
Skarpsinnig √ Inåtvänd √
Uthållig √ Misstänksam
Bestämd √
De ibockade är definitivt egenskaper som passar in på mig och de andra med viss måtta.

Jag är väldigt tillbakadragen men även målmedveten & självständig och det mesta som sägs om skorpionen passar faktiskt in på mig.

30 dgr utmaning - Dag 6

» > Utmaningar/Listor,
6. Skriv 30 intressanta fakta om dig
Intressant vet jag inte men om mig är det i alla fall
 1. Jag kan i princip aldrig sova längre än till tio
 2. Jag kan inte äta frukost direkt när jag går upp utan måste vänta en stund
 3. Min allra största fobi är spindlar, jag klarar verkligen inte av dom
 4. Pratar med mamma 4-7 gånger i veckan
 5. Jag är halvfinsk och "kvarts"dansk, mamma är född i Finland och min farmor i Danmark
 6. Jag är översynt och skulle behöva använda mina glasögon oftare, exempelvis när jag läser
 7. Har inga riktigt syskon
 8. Läste naturvetenskapligaprogrammet med specialinriktning på data (& ekonomi) på gymnasiet
 9. Jag har aldrig flygit flygplan
 10. Men jag har flygit helikopter
 11. Har ett stort ärr på vänstra axeln pga stelkrampsspruta jag tog när jag var liten och vi skulle åka till Finland
 12. Jag har när jag var yngre dansat i ca 4-5 år
 13. Jag har mellan ca 6 och 13 års ålder spelat något slags instrument
 14. Jag har för ca 6-7 år sedan ramlat av en häst och fått en lätt hjärnskakning
 15. Jag älskar glögg
 16. Jag älskar att organisera och planera
 17. Jag ville bli frisör på högstadiet men fick lov o tänka om pga att jag haft knä- & armveckseksem sen jag var liten
 18. Jag kan inte ha jeans på mig, överkänslig + eksemen
 19. Jag är extremt gräsallergiker och nötallergiker
 20. Jag hatar att behöva gå ut sent på kvällarna med Tor själv
 21. Jag har alltid fått köpa mina egna mobiltelefoner
 22. Älskar musik och kan nästan aldrig sitta tyst till en bra låt
 23. Jag kan (faktiskt) sjunga, gjort det på många avslutningar i skolan på mellan- och högstadiet samt ett bröllop och nu senast på min kusins dop ♥
 24. Vi är endast 7 stycken med vårat efternamn i hela Sverige och alla är släkt (då är min mamma o mina kusiners mamma inräknade som är ingifta med efternamnet)
 25. Jag bröt vänster ben när jag var 11 och får fortfarande ont och känningar vid ansträning
 26. Jag har väldigt svårt för personer som överdriver och ljuger bara för att bli hörda
 27. Jag studerar ekonomi på distans via Högskolan i Gävle
 28. Har alltid blivit kallad "mini" bland kompisar, med mina bara 163 cm :)
 29. Jag fick körkort 4½ månad efter jag fyllt 18 och 4 dagar senare köpte jag min första bil
 30. Jag älskar min familj/släkt och värdesätter dom högst över allt annat
Imorgon: Ditt stjärntecken och om du tycker att det passar din personlighet

Tradera-auktioner

» > Tips,
Linne i lite längre modell, långärmad topp i längre modell, randig topp i längre modell, blåa jeansleggings - Aldrig använda! Samt en mörkgrå kofta som är sparsamt använd finns nu att buda på på min tradera :) Se dom här!

Måndagsstart

» > Mobilbilder,
Det har gått från regn till sol till regn till sol till ösregn och nu skiner solen igen! Men rätt skönt med dåligt väder för då blir man mer peppad att fixa här hemma. Hunnit fått mycket gjort i båda kurserna idag, men ska göra lite mer på statistiken innan det räcker för idag tror jag :)

30 dgr utmaning - Dag 5

» > Utmaningar/Listor,
5. En gång du tänkt ta ditt liv

Det har inte funnits någon speciell gång men för några år sedan (6-8 år) var det mycket som hände. Många saker man var med om som man helst bara ville slippa undan ifrån och tankarna då fanns där att det vore så mycket lättare om man inte fanns.
Men till slut hittar man något att leva för och idag finns det mycket, jag är lyckligt lottad att ha M vid min sida, min familj och vänner som bryr sig och finns där. Det är viktigt och uppskatta även det minsta sakerna.
Tyvärr så när man sitter där i djupet så känner man att det är som en enda utväg att bara försvinna ifrån allt, men man måste intala sig själv att det inte kommer hjälpa alla andra runt om kring.

Imorgon: Skriv 30 intressanta fakta om dig

Slapposöndag

» > Mobilbilder,
Blev en riktig slappardag idag, helt slut efter gårdagen först bröllopsfotografering med ett jättefint par och gäster och sedan direkt vidare för fest. Nu var det sista partyt med Mimmi sen får vi hålla ut tills jul... :( Men skoj var det i alla fall så man har rätt till o vara lite seg idag. Imorgon startar en ny vecka, med nya möjligheter och nya tag!

Bröllopsfotografering nästa!

» > Foto - Bröllop/Par,
I början av veckan fick jag en "sista minuten"-bokning på ett bröllop, så nu bär det iväg för vigsel + porträttfotografering, spännande! O sen blir det party, sista helgen som Mimmi är hemma :D ♥

30 dgr utmaning - Dag 4

» > Utmaningar/Listor,
4. Din syn på religion
Detta är väl ett ämne man kan disskutera mycket i. Men under de 3 åren på gymnaiset blev man ganska mättad då vi hade en muslim i vår klass som var rent ut sagt extrem. När vi sedan hade religion som ämne och verkligen fick gå in i alla blev det intressant och man måste inse att visa växer upp olika och lever efter en religon som innehåller regler och allt därtill.

Själv är jag ingenting direkt, dom som vill tro får tro, någonting tror jag själv att det finns men vad det vet jag inte och det behöver jag inte veta heller. Livet rullar på ändå.


Imorgon: Har du någon gång funderat på att ta ditt liv?

30 dgr utmaning - Dag 3

» > Utmaningar/Listor,
3. Din syn på alkohol och droger
Jag har aldrig varit emot alkohol men heller aldrig varit den som bara häver i mig för o bli full o tappa kontrollen helt. Någon gång har det självklart hänt att man mått dåligt dagen efter men jag har fortfarande haft saker och ting under kontroll kvällen innan.

Jag har alltid haft den inställningen att jag dricker endast för att det är gott och med måtta. Just för att jag inte känner att det inte finns någon mening med att dricka något som inte är gott, det är väl som att man inte äter något man inte tycker om? Jag klankar inte ner på dom som dricker mycket och bara vill bli fulla, men jag ser själv ingen som helst mening med det. Sen är det så klart upp till var och en.

Sen kan det nog även vara så att jag håller mig lite extra från att bli riktigt full osv pga personliga skäl och erfarenhet med äldre människor i min närhet, mer än så säger jag inte.

Droger är något jag aldrig varit i närheten av och inte vill vara heller. I det stora hela tycker jag det räcker. Förstår inte meningen med det heller men vill man och just i det här fallet är man så dum så visst, man kan inte hålla på och säga till alla vad man ska och inte ska. Var och en får stå för sig själva.


Imorgon: Din syn på religion

30 dgr utmaning - Dag 2

» > Utmaningar/Listor,
2. Vart du ser dig själv om 10 år:

Om 10 år fyller jag 31 år och har förhoppningsvis blivit mamma till två underbara barn, radhus finns i vår ägo och jag har hunnit haft både roligt ett par år men även ägnat mitt hjärta o min själ i familjen. Jag jobbar med något jag verkligen tycker om, antingen kombinerat ekonom och foto & webdesignen på sidan om, eller varför inte helt egen företagare med ekonomitjänster samt de tjänster jag erbjuder idag. Det jag hoppas mest av allt på bara i alla fall är att jag är lycklig, tillsammans med mina närmaste :)

Imorgon: Din syn på droger och alkohol

Fruktsallad

» > Foto,

30 dgr utmaning - Dag 1

» > Utmaningar/Listor,
1. Din nuvarande relation, om du är singel diskutera hur singellivet är:

Jag har hittat han jag vill dela mitt liv med, i dagens läge har vi snart varit tillsammans i 5 år o då även förlovade i 1 år och snart även sambos i 2 år. Det är han som ger mig glädje varje dag, orken och lusten. Det finns ingen som är så bra på att lyssna när det verkligen behövs, stötta, helt enkelt bara finnas där. Det är han som är min framtid! ♥

Morgondagens fråga: Vart skulle du vilja vara om 10 år?

30 dagars utmaning

» > Utmaningar/Listor,
Då var det väl på tiden igen, hittad återigen hos Malin - Molkan, får se om jag startar idag eller imorgon! :)

Dop Nellie 3/9

» > Foto,
Bilder från finaste lilla Nellies dop, jättefint i kyrkan och god mat, cupcakes och superfina presenter :) Sen fick jag även äran att sjunga två låtar på dopet, något som alltid kommer finnas kvar i ♥
Nellie Ingrid Irmeli Svärd, För att jag älskar dig precis som du är! ♥

Regn och rusk värms upp med ljus..

» > Foto - Detaljer,
Ett riktigt regnväder har börjat nu ikväll, så har tänt ljus i lägenheten för att få det lite mysigt, detta har jag saknat, mörka kvällar och tända ljus ♥
Nu ska jag lägga mig i soffan o gå igenom de två sista bildspelen inför inl 1 och sedan bara ta det lugnt resten av kvällen :)
Imorgon bjuder jag på fina dopbilder!

Det är okej att känna..

» > Videoklipp,
www.ungcancer.se

Nya (femte) tatueringen

» > Foto - Detaljer,
Gjorde Live, love laugh till min alldeles egen! ♥
Jag kan inte säga annat än att jag är ruggigt nöjd, tack än en gång T.E för ett mycket bra jobb :D

Dop-presenter

» > Foto,

Idag just nu kl 17.30 är dopet för finaste lilla kusin Nellie, hoppas även att rösten håller till de två fina sånger jag ska sjunga på dopet :) Mitt hjärta sprudlar av lycka över denna fina lilla tjej! ♥ Så här är presenterna som hon kommer få efter dopet :) Klicka på den nedersta bilden för att se i större format & lättare läst.

t i d s i n s t ä l l t  i n l ä g g

Höstinspiration

» > Inspiration,
©
Höstinspiration från We♥It

För 2 år sedan..

» > Tor,
Hände något i mitt (& M's) liv som jag inte hade kunnat föreställa mig alls, men idag 2 år senare kan jag inte ens föreställa mig ett liv utan denna lilla krabat ♥
Du är någon som verkligen kan gå en på nerverna ibland men så som du värmer mitt hjärta för att du är som du är, du finns där och lär dig saker och vågar saker mer och mer, det finns inte ord! Älskade finaste Tor, vi har många många år framför oss ♥

[ Det roliga i detta är också att för 2 år sedan åkte vi ner till morbror för att hämta hem T och idag åker vi ner igen, dock inte för att hämta någon ny eller lämna men det blir i alla fall samma resa ]

Dagens..

» > Mobilbilder,

Det är inte ofta det blir nå dagens här men tänkte visa min supersköna tröja jag köpte för ett par veckor sen (på cubus) och så ett svart långt linne under & leggings MeLike!

Nu ska jag stänga ned o packa i det allra sista smågrejerna sen blir vi snart upphämtade :) Hörs på söndag om inte annat men det kommer några tidsinställda inlägg under tiden

Kvällsmacka & varm oboy

» > Foto,
Mums!
Nu blir det soffläge resten av kvällen o invänta morgondagen, blir upp i tid för att duscha, fixa naglar, packa och hinna plugga så mycket som möjligt innan Mamma & P,P kommer o hämtar upp oss och vi åker ner till morbror ♥

och ja, jag äter bara äggula :)

September = Höst

» > Foto - Natur,
2010-09-12
Nu har vi klivit in i September, höstens första månad och än har inte löven fallit så mycket men det är nog på god väg. Visst är det skönt med värme men jag gillar hösten, härliga färger och frisk luft :) Höst, du är välkommen!