Kaos

» > Mina tankar,
Det är just så det känns i mitt huvud just nu, helt slut efter jobbet samtidigt som det är så många saker jag behöver göra. Har fått undan lite jobb idag, fick sätta mig och ringa en kund direkt när jag landa hemma, pust! Men nu är det gjort och några mail besvarade, men har så mycket jag vill blogga om, få planera, plugga, designa och jobba med i företaget men vart ska man hitta tid och ork till det?

Plugget är något som inte kan tvingas bort men då tar istället bloggen stryk av det, börja planera julklappar, jul, förbereda inför advent, få ta det lugnt och mysa den här tiden på året, men icke! Att jag sedan är uppskriven på jobb gör inte saken bättre för fem öre...

Jag ska inte klaga, och det gör jag inte så heller men jag önskar att jag hade mer tid till det jag verkligen vill göra men är tacksam för allt jag för möjlighet till att göra. Även tid till att hinna träffa fler nära och kära men det är bara att bita ihop, tiden för sånt kommer.

Känner nästan också att om snön hade varit här, som den egentligen borde vid den här tiden på året, hade jag varit mer lugn och kunna njutit av en underbar vy utomhus som ger en ro inom sig men det ser ut som jag får vänta någon vecka till tyvärr.

Från: erika johansson

hej, riktigt fin blogg du har! :)jag undrar om du kan hjälpa mig med en sak, en liten snabb sak. så som du har & t.ex nevnarien har, en "border" eller vad man ska kalla det just runt inläggen/sidomenyn. du har ju mörklila bakgrund sen ljusare/mer "osynlig" eller vad man ska kalla det runt inläggen/sidomenyn. svårt att förklara. jag har letat i flera dagar nu hoppas du kan hjälpa mig. kram!

2011-11-17 @ 21:33:34 / http://erikas.nu
Från: Johanna Fåglund - Foto

Sv: Tacktack :))

2011-11-17 @ 22:49:20 / http://stargirlphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: