Dop för Nemi

» > Foto,
Jag minns lördagen den 29 juni i år, när vi satt helt lugnt och åt frukost. Sofia sa till morbror: Ska du fråga dom nu då? Och morbror mindes inte riktigt men efter lite velande kom frågan "Vi undrar om ni vill bli gudföräldrar?" :D Vad som då hände inom mig kan jag inte beskriva men tårögd och alldeles lycklig svarade jag JA och Mattias blev lika glad han fast han inte visade de känslorna på samma sätt som mig. (killar ;) ) Sen den dagen faller mina ögon på denna lilla underbara tjej på ett annorlunda sätt, med en helt annan glädje och med en känsla av ansvar.
 
Nu är vi här idag, 3 månader senare och vi firar med dop att denna lilla människa har kommit till jorden ♥
Jag är så glad över att vi fick äran att bli dina gudföräldrar, älskade fina du!
 
Detta inlägg är då tidsinställt och nu är dopet avklarat och presenterna öppnade så nu kan jag visa våra gåvor som gudföräldrar:
Dopkort med information om att ett sparkonto är öppnat och kommer bli tillgängligt för Nemi 2031-05-26 samt två underbara dregglisar från Newbie, en födelsetavla (likadan som hennes storasyster fick), en tavla med en jättefin text om att bli gudförälder och sist men inte minst en tavla med en text skriven av mig och bild på något jag gjorde tisdagen den 17 september, för alltid kommer jag bära dig med mig, på min arm och nära mitt hjärta. ♥


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: