Att få dagarna att gå

» > Mina tankar,
Nu börjar allting komma ikapp, att jag faktiskt är arbetslös. Jag fick lön igår från sommarjobbet, när jag får pengar nästa gång har jag ingen aning om. Har ej fått någon information från arbetsförmedlingen om detta och a-kassa är inte helt klart ännu. Det är en jäkla massa med a-kassa för att de ska bli nöjda och få alla papper de vill ha. Men förhoppningsvis kan jag se ljuset i tunneln snart när det gäller det. Men vad gör man om dagarna? Börjar på att känna nu att det är tråkigt, framförallt pga den sociala biten. Jag jobbade med världens bästa gäng i somras och det gör det inte saken bättre då jag saknar dom något enormt. Men jag har en massa kreativitet inom mig som jag bara vill släppa ut, men kanske lite för mycket idéer så jag vet inte riktigt i vilket hörn jag ska börja. Och sen när man nu är arbetslös och pengarna inte rullar in varje månad så måste man tänka en extra gång, visst har jag kanske inget bättre för mig än att göra gratis designers och massa annat gratis arbete men jag ska väl också få tjäna pengar, för det kostar mig ju ändå tid. Men hur lyckas man att komma så långt? Hur mycket ska man behöva arbeta gratis för att få ett känt och omtalat namn så man kan ta betalt för saker och ting.. Ja det är frågan och just nu känns allting hopplöst. Jag vill göra en massa men kommer inte orka med det hur länge som helst utan att få någon belöning för det. Men förhoppningsvis kommer några saker rulla igång inom ett par veckor och bara jag får göra saker jag tycker om så mår jag bra.
 
Nu var jag bara tvungen att skriva av mig lite, vilket jag får lov att göra lite då och då här på bloggen samtidigt som jag delar med mig av bilder, designer m.m. Men nu längtar jag efter att få se höstens alla färger och gå loss med kameran samt se de vackra snöflingorna falla sakta ned och skapa ett vackert vitt täcke på marken..
 

Från: Michelle

Kämpa på min vän! Det kommer att lösa sig såsmåningom <3 vi får se till att hitta på saker om dagarna! Promenader, utflykter, film ja vad som helst <3

Svar: Tack, ja visst kommer det göra det :) Vissa dagar är bara lite tuffare än andra. Absolut :) <3
Camilla

2013-09-26 @ 20:01:07 / http://miiichellejohansson.blogg.se
Från: Julia

Kämpa på! Förstår att det måste kännas jobbigt men det löser sig ska du se :) måste bara lämna en kommentar att du verkligen har en superfin blogg!

Svar: Tack goa du! :)
Camilla

2013-09-27 @ 10:00:35 / http://takethetime.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: