Morgonpasset via Groupon

» > Tips,
Kanske har ni hört talas om Groupon, varje dag kommer ett mail med aktuella erbjudanden med bra rabatter. O det är snart ett år sedan M hittade denna sida och registrera sig och det tog inte lång tid förrän jag gjorde det själv.
En massa bra deals som varit lockande flera gånger om men förra veckan dök det upp två väldigt intressant, en lite tråkig kanske men tandborsthuvuden till våra el-tandborstar, så klickade enkelt hem ett 12-pack men då hittade jag även något som verkade intressant, Morgonpasset.
Jag köpte dealen som gäller för 6 månader för endast 149 kr och får nu övningar varje dag via mail i 6 månader framöver, som funkar båda hemma och på gymmet. 
 
Efter all cykling som blev för mig i sommar i och med sommarjobbet kände jag att jag ville fortsätta hålla igång och vintertid är gym det som passar mig bäst och även M är i behov av att stärka sig i rygg och axlar bl.a. pga. sitt jobb men sen dog det ut lite men så kom detta upp och jag såg det som ett ypperligt tillfälle att komma igång ordentligt.
 
Så nu kör jag, träning har det blivit varje vardag sen jag registrera mig och snart ska vi även köpa våra gymkort då vi fått peppen tillbaks!
Rekommenderar verkligen morgonpasset för dig som vill komma igång med träningen och få nya idéer och övningar att göra. Exempel på hur dagens övningar kan se ut:
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: