Back on track

» > Mobilbilder, Vardagen,
hoppas jag i alla fall. När jag skrev här förra onsdagen hade jag tydligen ingen aning om vad som väntade angående datorn. Efter en massa krångel fram och tillbaka fick jag beställa hem ny hårddisk i torsdags och det kändes som att det var lika bra att slå på stort med detsamma, en ssd-disk fick det bli för windows och vissa program samt en ny 'vanlig' på 500gb. Ska prova lite smått nu efter omformatering osv om den gamla hdd inte vill alls eller om den bara behövdes rustas upp. Men det är ju inte heller bara att trolla med knäna när man har köpt nya hårddiskar, saker skulle flyttas och med en hårddisk som inte mådde bra har detta tagit sin tid.. Men nu så verkar jag äntligen fått ordning på allt, håll tummarna!
 
Hela helgen hade jag uppbokad också för fotojobb, i lördags åkte jag hemifrån klockan 8 och kom hem igen kl 18, sen hann man inte så mycket mer än att äta och sova tills det var dags igen men igår var jag hemma redan kl 15 tack o lov. Nu är det bara efterarbetet som saknas, alla bilder ska gås igenom, redigeras lite smått samt upp i galleri på domänen. Har även ett par design-jobb ligger + komma ifatt och igång med skolan igen då det blivit lite sisådär den senaste veckan pga datorn.
 
Men nu ska jag fokusera på det ett par dagar så ska jag återkomma hit igen med en massa roligt att uppdatera, tips och dela med mig av :)
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: