Resan till Rhodos stad - sammanfattning

» > Resor,
Det är nu en månad sedan vi kom hem från Rhodos och jag från min första utomlandsresa med flyg.
Detta skriver jag mest för min egen del men du som läsare är så välkommen att läsa och kommentera ändå :)
 
Här kommer en liten sammanfattning om vår resa
Det var mycket tankar och framförallt nervositet kring denna resa. Första gången man ska flyga och åka utomlands, men nu är det gjort och jag hann i alla fall inte fylla 22 ;) 
Vi blev bjudna av min mamma och hennes sambo, alla barn förutom S som fick sin del när hon själv var utomlands tidigare och även M fick följa med. Det var faktiskt skönt att vi åkte så pass många första gången, då slapp jag tänka på ALLT och vet nu hur allt går till och känner mig mer beredd på att åka iväg bara jag & M. Nog för att han har varit utomlands tidigare och kan så känns det skönare nu när jag också vet.
 
Resan bar då alltså av till Rhodos stad, en stor stad med möjligheter. Vi höll oss dock på samma gator varje dag typ men det var för att utbudet räckte till där och i värmen vi hade orkar man inte utforska hur mycket som helst. Men det var av det vi såg en fin stad, men väldigt mycket stad. Jag själv som hade kameran med mig hade kanske önskat lite mer växtlighet men å andra sidan fick jag semester från kameran också.
 
Det är nog ett perfekt resmål när man bara vill åka och ha semester, stränder finns det, många bra restauranger och affärer att kika i. Vill du upptäcka något så lär man ta sig från staden. Både jag & M känner oss nöjda absolut men det är nog kanske inte en stad vi kommer åka tillbaka till då vi vill se mer än bara stadsliv typ.
 
Shopping från resan (till oss själva): Vi köpte oss ett par solglasögon var, fejkade Ray Ban's för typ 50kr/st.
En (stor) LV-plånbok för cirka 60 kr. Långklänning ca 250 kr. Strandklänning ca 150 kr. Sarong ca 80 kr.
 
Tack för att du är du & finns vid min sida ♥
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: