Helgen lider mot sitt slut

» > Foto,
 
Några bilder från gårdagen när vi var nere hos morbror och var till restaurangen för god mat & fika och sen gick vi och titta på alla djuren och Nellie är så duktig med alla ljuden :) Innan vi åkte till restaurangen busa vi ute i trädgården och jag hängde på henne överallt med kameran så de bilderna ska jag ta o kika på i veckan. 
Denna gång blev det ju dock en kort visit så igår kväll rullade vi hemåt igen med stopp i Västerås för bilträff, några bilder därifrån kommer så småningom men har en film att klippa ihop först innan jag tänkte släppa några bilder.

Idag har vi fixat i ordning och städat Golf 2 och nu fått ut den till försäljning så hoppas vi att det inte dröjer allt för länge tills vi blir av med den. Efter det åkte vi ner till sjön i hopp om att få T att bada lite men blev bara bus då det blåste så mycket där nere och vågorna var för läskiga enligt T.
Nu ska jag försöka slita M från datorn och spelandet så vi får i oss mat och sedan ladda inför den kommande veckan som fortfarande är oviss angående jobb för min del, men det visar sig.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: