Hair-donut

» > Mobilbilder, Tips,
Häromdagen provade jag att skapa min egen donut till håret och blev riktigt nöjd, enkelt och smidigt med ett snyggt resultat :)
 
Så här gjorde jag:
Tog en gammal raggsocka, klippte av tårna så det blev hål i båda ändar. Rullade ihop den och trädde sedan över en brun nylon-knästrumpa (även den klippte jag av tårna på), för att få en mer slätare yta att lägga håret på.
 
Sedan satte jag upp håret i en vanlig hästsvans i valfri höjd, drar sedan på "donuten" och fixar sedan till håret så de täcker donuten snyggt och sätter dit en ny hårsnodd. Sedan har jag så långt och mycket hår så jag fick vira runt det som blev över runt "donuten" och satte sedan fast det med ännu en snodd och några hårspännen.
 
 

Från: evelina

Hej jag laddade ner din gratis design på www.designadinblogg.se greysimple, och jag undrar om du kan hjälpa mig att sätta in en header? det funkar inte när jag gör det även om jag gör så man ska. svara gärna ganska snart!

Svar: Hej! Om du har en färdig header så kan jag göra ett försök i alla fall. Skicka inloggningsuppgifterna till din blogg och se till att headern ligger uppladdad så kan jag kika på det. Du kan maila inloggningsuppgifterna till design@camillafamme.se/Camilla
Camilla

2012-07-21 @ 17:31:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: