Allmänt & nya blogg.se

» > Vardagen,
Jag har hur mycket som helst (typ) som jag vill blogga om, designer att göra, även uppdatera min egen rejält pga nya blogg.se, måste få ut rallybilderna från förr förra helgen idag som jag lovat och försöka sakta men säkert bocka av alla saker i att göra listan + att jag jobbar både idag och imorgon, börjar 14.45 och enligt schemat slutar vi 18.15 men beroende på hur mycket det är och göra så får man vara beredd på övertid. 
 
Jag ska göra så gott jag kan men måste prioritera vissa saker före bloggen, men det kommer så småningom upp bilder från resan och lite annat roligt som har hänt den sista tiden.
 
Sen angående blogg.se, nu när de har uppdaterat så finns det flertalet nya funktioner, några ändringar som dom har gjort osv som gör att vissa saker inte fungerar som det ska på min blogg, detta ska jag då ta tag i inom en snar framtid, det kan även vara vissa problem man stöter på med mina gratisdesigner och även du som bara bloggar vanligt med din design har säkert märkt att saker krånglar osv men ha överseende. Visst kan man tycka att det borde fungera till 100% när de släpper ut verktyget i skarpt läge till alla men det är lättare sagt än gjort. Jag tycker bara vi ska ge lite tid till blogg.se så kommer det blir bra sen, det är jag säker på :)
från flygplanet i torsdags morse när vi flög hem


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: