En underbar jul

» > Foto,
23 december - Julmys hemma hos oss med Pappa & A. Vi åt tacos, fikade gott och öppnade julklappar. Avslutade kvällen med att skiva upp hela julskinkan (hur skönt som helst) och vek in 99 st julkolor :)
Fick en massa bra saker - pannkakslagg & stekgryta i gjutjärn, handdukar, cupcakesformar, leggings, strumpor m.m.
 
24-25 december - Vi startade firandet hos svärföräldrarna med jullunch och julklappar (doftljus, tidning, raggsockor, handvärmare, pengar, presentkort på IKEA bl.a.) Sen satte vi oss i bilen och åkte norrut, upp till mamma och vi alla var samlade, helt underbart! Julmat, efterrätt, fika, julgodis, julklappar och julklappsspel. På juldagen blev det mamma-och-dotter-mys då de andra var uppe och åkte i Kungsberget. Sen blev det lite mer julmat och efterrätt innan vi begav oss hemåt. (OTH säsong 4, julduk, äggkoppar, handdukar, salladsbestick m.m. + Hockey Leksand-Mora med mat på restaurang efteråt fick vi alla 'barn' som vi ska åka på nu på lördag)
 
Instagram-bilder från helgen
 
26 december - Som avslutning på julhelgen begav vi oss igår till Hallstahammar, för att delvis hämta ut "julklappen" vi köpt till oss själva samt umgås med Pappa o Co. Vi avslutade sedan julhelgen på bästa sätt, mys framför tvn i nya soffan! Som ni kan skåda lite grann av i sista bilden, men bättre bilder kommer när nya soffbordet är köpt.

Hoppas ni alla haft en bra jul! Det har i alla fall jag/vi, en vit och helt underbar jul ♥


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: