30 dgr utmaning - Dag 7

» > Utmaningar/Listor,
7. Ditt stjärntecken och om du tycker att det passar din personlighet
Skorpionen är det hemlighetsfulla stjärntecknet. De har en inre styrka som de inte visar utåt så ofta och de kan vara lite svåra att förstå sig på. 

Skorpioner kan verka lite tillbakadragna men innerst inne är de målmedvetna, starka och väldigt självständiga. De lever ett liv i förändring och förändras också själva livet igenom. Samtidigt tillhör de den typen som vill göra saker på ett gediget sätt. De flackar inte omkring så mycket. Skorpioner är djupa personligheter och väldigt empatiska, de har lätt för att läsa människor. Däremot är de själva inte speciellt lätta att läsa. De håller stora delar av sina liv hemliga och de är svåra att komma inpå livet.

Skorpionen är en mycket känslig varelse. Ibland gränsar deras känslighet till det destruktiva. De kan t.ex. bli hämndlystna och har svårt för att glömma och förlåta. Då kan de utnyttja sin empati på ett negativt sätt för att göra illa andra. 

Skorpioner kan också vara mycket kontrollerande. De vill kunna styra sitt liv och gärna andra människor men de gör det i det fördolda så att det knappt märks. Ibland upplevs detta som en sorts hemlighetsfull och intresseväckande karisma.
Skorpioner är intelligenta och lyckas vanligtvis lösa de problem som de ställs inför. - Källa

Egenskaper:
Positiva Negativa
Flitig √ Svartsjuk
Målmedveten √ Lättretad √
Charmig Envis √
Omdömesgill √ Hemlighetsfull √
Skarpsinnig √ Inåtvänd √
Uthållig √ Misstänksam
Bestämd √
De ibockade är definitivt egenskaper som passar in på mig och de andra med viss måtta.

Jag är väldigt tillbakadragen men även målmedveten & självständig och det mesta som sägs om skorpionen passar faktiskt in på mig.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: