30 dgr utmaning - Dag 3

» > Utmaningar/Listor,
3. Din syn på alkohol och droger
Jag har aldrig varit emot alkohol men heller aldrig varit den som bara häver i mig för o bli full o tappa kontrollen helt. Någon gång har det självklart hänt att man mått dåligt dagen efter men jag har fortfarande haft saker och ting under kontroll kvällen innan.

Jag har alltid haft den inställningen att jag dricker endast för att det är gott och med måtta. Just för att jag inte känner att det inte finns någon mening med att dricka något som inte är gott, det är väl som att man inte äter något man inte tycker om? Jag klankar inte ner på dom som dricker mycket och bara vill bli fulla, men jag ser själv ingen som helst mening med det. Sen är det så klart upp till var och en.

Sen kan det nog även vara så att jag håller mig lite extra från att bli riktigt full osv pga personliga skäl och erfarenhet med äldre människor i min närhet, mer än så säger jag inte.

Droger är något jag aldrig varit i närheten av och inte vill vara heller. I det stora hela tycker jag det räcker. Förstår inte meningen med det heller men vill man och just i det här fallet är man så dum så visst, man kan inte hålla på och säga till alla vad man ska och inte ska. Var och en får stå för sig själva.


Imorgon: Din syn på religion

Från: Moa Mildén

haft en härligt dag? :)

2011-09-10 @ 00:42:50 / http://mildenuknow.blogg.se/
Från: bella

Hejhej,Allt bra med dig? Hoppas att du får en toppen helg! Kram Bella :)

2011-09-10 @ 07:02:56 / http://belladavis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: