30 dgr utmaning - Dag 22

» > Utmaningar/Listor,

22. Hur har du förändrats under de senaste 2 åren


Oj när man tänker efter har det hänt mycket på dessa två år, att ha tagit studenten och börjat på högskola, ett lite större steg på ett vis när jag läser på distans. Det gäller att ha självdisiplin och sätta sig ner och verkligen plugga och inte göra massa annat. Men skolan har gjort att jag har vuxit till mig ännu mer, att få göra det man verkligen vill och träffa folk både i verkligheten och via datorn som vill samma saker och som både är i min ålder men även 10-20-30 år äldre.

Det är även snart 2 år sedan jag flyttade hemifrån, inte helt själv då men utan mamma och pappa och jag o M fick bygga upp vårat eget. Detta är något som har gjort mig mycket lyckligare då sista tiden hemma inte fick mig att må bra.

Även ett ansvar över en hund blev i nästan samma veva, det var någon jag hade ansvar för, som jag betalat för och skulle se till att han mådde bra på alla sätt. När jag bestämde mig för att ta T var det mycket snack om att folk inte trodde att jag skulle klara och tyckte att jag inte visste vad jag gav mig in på. Men idag kan jag stolt stå och visa upp mina underbara hund, för vi har klarat det tillsammans jättebra!

Sen startade jag ju även det egna företaget, avslutade även ett tidigare handelsbolag jag varit delägare i som inte var det lättaste att göra. Men i och med detta har jag lärt mig ännu mer om ansvar och nyttiga saker.
Jag älskar att lära mig nya saker som handlar om saker jag gillar och det får jag göra varje dag!

 


Imorgon: Bilder på 5 kända män som du tycker är attraktiva.


Från: Haidi Jakobsson

SVAR: okej hihi :D ja du har ju så pass fin design redan!

2011-09-28 @ 20:59:39 / http://haidisblog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: