30 dgr utmaning - Dag 20

» > Utmaningar/Listor,
20. Hur viktigt jag tycker utbildning är

Detta är något jag prioriterar väldigt högt. Gymnasiet är där jag tycker det börjar bli mer seriöst, folk börjar hitta vad dom vill göra i framtiden och går en linje för att dom är intresserade. Vissa linjer ger dig ett direkt kliv ut i arbetslivet efter studenten och vissa "kräver" ännu mer utbildning.

Jag var en av dom som var nöjd med mitt gymnasieval men hade jag gjort det idag hade jag inte alls valt lika. Jag har mycket datakurser i bagaget och visst är det ett plus i vanliga livet, hemma, i arbeten osv men antingen hade jag valt en ekonomiskinriktning eller foto/media direkt istället.

Detta gör nu då istället att jag sitter här och vissa daga/stunder ägnar hela min själ i skolan för att bli det jag vill bli och verkligen kämpar för det. Det är viktigt att lära sig och kunna det man arbetar med, vi vill ju exempelvis inte gå till en doktor som inte är utbildad och inte kan någonting? Men man lär sig även så mycket mer, av livet, om sig själv osv. Fast det många gånger går tungt och är tufft så ångrar jag inte mitt val och ska kämpa så gått det går för att klara av detta, enligt mitt egna mål.

Imorgon: Ett av dina favoritprogram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: