7. Favoritbloggar

» > Utmaningar/Listor,
Sjunde och sista delen av 7 days a week
Här har jag valt ett litet urval av de bloggar jag läser dagligen/allt eftersom de uppdaterar :)
Sara - Candis - En tjej som jag inte hitta förrän någon gång i år. Jättehärlig tjej som vågar säga sitt, visa vem hon är och vad hon tänker & tycker. Samt väldigt duktig gällande foto & design och har även två söta hundar som gjort att jag fastnade ännu mer för henne + att hennes videobloggar verkligen är superduperbra!

Stina-Lee - Här var det också först och främst en vanlig tjej som skrev om sitt liv med sambo & två hundar. Nu har hon även blivit mamma och hennes uppdatering har blivit lite glesare men fortfarande inte tappat gnistan. Allt från vardagliga ting, shopping inom både inredning & kläder och djupa tankar..

Linda Blom - Kanonhärlig tjej som bloggar om allt & inget. Men väldigt mycket om hår - produkter, tekniker, "ta hand om" & allmänt. Även en massa tävlingar, shopping och även denna tjej har två små söta hundar.

Elin - Nevnarien - Finns inte många fler så kreativa som Elin. Verkligen en inspirationskälla! Ger en fotosug med alla sina härliga bilder och får en att sitta avundsjuk och titta på hennes bilder om och om igen. Samtidigt bjuder hon mycket på sig själv, sina tankar och delar med sig av fototips och shoppingturer.
Anna - Utrota Klumpen - Detta är en blogg jag fastnat för framförallt eftersom jag gjort designen och fått turen att lära känna denna underbara mamma/tjej/kvinna och hennes underbara familj. Med en son som varje dag kämpar tillsammans med sin familj mot cancern. Gripande 'historia' som man inte kan låta bli att fortsätta läsa om och veta av..

Michelle - Bästaste bästa vän, självklart följer jag henne då hon är en del av mitt liv och väldigt betydelsefull. Vardaglig blogg som bjuder på allt möjligt, shopping, filmer, träning bland annat.

Nadja - En kämpe till ung mamma. Hon har verkligen varit med om motgångar men kämpar på i bloggvärlden och låter oss läsare få följa hennes liv som 18 årig mamma och hennes underbara dotter på 3 år.


Nu är denna utmaning över, lite tråkigt men vissa har varit lite kluriga också. Får se när nästa utmaning kommer som jag känner mig redo att ta mig an.

Se tidigare delar här:
1 - Om mig
2 - Därför bloggar jag
3 - Mina tre största intressen
4 - Framtidsvisioner
5 - Min familj
6 - En dagens-lista

Från: Sara ~ Candis

Meeeen vad du är go och söt :D tack så hemskt mycket <3

2010-11-21 @ 21:50:09 / http://candis.se
Från: Alexandra - ♥

Vilka bra bloggtips? :D

2010-11-22 @ 02:46:39 / http://alexaandrabrunander.blogg.se/
Från: MariaHelgen har varit bra..:)

Hur har din helg varit då?

2010-11-22 @ 07:54:11 / http://gossimia.blogg.se/
Från: Elsa

Superfin blogg!

2010-11-27 @ 21:58:40 / http://elsaglans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: