4. Mina framtidsvisioner

» > Utmaningar/Listor,
= mål & drömmar.
Mina första 20 år är passerade och det är nu man verkligen är helt fri att bestämma och påverka allt själv. En vacker dag hoppas jag på att vara färdigutbildad revisor. Sen får det ta den tid det tar känner jag, men jag är redan på god väg. Det är i alla fall vad som just nu känns rätt, sen om 20 år kanske jag har hunnit ändra mig och gör något helt annat.

Annars känner jag att jag har uppfyllt mycket redan, hittat min kärlek i livet, bästa M och vi har redan vårat egna. O en underbar hund som gör oss ännu mer till en familj! I framtiden som jag känner nu vill jag kunna vara en stolt mamma till två underbara barn. Två känns alldeles lagom, i ett radhus (kanske hus) förhoppningsvis inom 10 år. Men hur lång tid allt kommer ta det kan bara framtiden visa.

Förhoppningsvis innan det har jag även suttit på ett flygplan hand i hand med M för första gången i hela mitt liv. O får jag en positiv känsla kommer vi nog besöka många ställen. USA & Brasilien bland annat. Men första gången får bli en lite kortare flygresa för att bara njuta av att komma bort från Sverige en vecka eller två.

Om jag sedan en vacker dag får stå framme vid altaret o ta emot ännu en ring på mitt vänstra ringfinger kommer en dröm slå igenom men som jag kan klara mig utan om det inte sker.

Men så länge alla lever, håller sig friska och mår bra i övrigt i min närhet så spelar inget annat så stor roll. Då är mål & drömmar långt borta.

Från: MariaVa kul att få läsa lite om dig..:)

gillar dessa listor..

2010-11-18 @ 20:42:00 / http://gossimia.blogg.se/
Från: MODE MED MILNE

SVAR: Ja det var jätteskönt! Det behövde jag kännde jag. :)Vad ska du göra i helgen då? :D kramar!

2010-11-18 @ 21:13:48 / http://milne.blogg.se/
Från: MariaJa verkligen..det är kul..:)

allt bra med dig idag då?

2010-11-18 @ 21:42:38 / http://gossimia.blogg.se/
Från: ellinor sjöberg [mitt liv / min blogg ]

sv; okejokej. Den kameran är fin :) + grepp med ? :D

2010-11-19 @ 07:31:46 / http://ellinorsjoberg.blogg.se/
Från: Maria

Fredag är härligt..:)

Vad hittar du på idag då?

2010-11-19 @ 10:40:19 / http://gossimia.blogg.se/
Från: frida

fin blogg :)

2010-11-19 @ 10:45:07 / http://fmbs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: