3. Mina tre största intressen

» > Utmaningar/Listor,
Tredje delen av 7 days a week

1 - Foto & Design
Olika typer av design och liknande har intresserat mig sedan jag började med lunarstorm och gjorde krypin-designer i photoshop. När jag sen förflyttade mig till bloggen blev intresset ännu större då möjligheterna blev större. O som det ser ut idag rullar det bara på framåt med det.
Fotograferandet har funnits med lite dolt länge. Tittar jag i gamla foto-album från vanliga kompakt-kameror finns även där bilder där jag kunde slösa en hel rulle på naturbilder samt lite "modell"-bilder. När jag sedan fick min första digitalkamera på konfirmationsdagen blev drömmen verklighet. Nu kunde man knäppa hur mycket som helst utan att slösa en massa pengar på samma sätt som innan. Tre år senare tröttna jag på min "klump" till digitalkamera och köpte mig en ny tunnare och bättre. Intresset blev ännu större och bara ett år senare kunde jag inte hålla mig längre. Den första systemkameran blev inköpt och nu 1½ år senare sitter jag med systemkamera #2 och bara älskar att hålla den i min hand och få utlopp för min kreativitet gällande allt man stöter på och även kan arrangera själv som modeller m.m.

2 - Blogga
Denna hör ju lite ihop med 1an. Fotona delar jag med mig av på bloggen och även designer, dom kommer ju ursprungligen från den. Eftersom det är något jag gör i stort sett varje dag med glädje räknas det väl faktiskt som ett intresse.

3 - Musik (& dans)
Har alltid funnits i mitt liv, både mamma och pappa har dansat och pappa har spelat. Något som följde med till mig. Började spela fiol när jag gick på lågstadiet och har sedan dess även gått på lektion för tvärflöjt och piano. Fick ett eget piano vid 9 årsåldern (ungefär) och haft samma underbara tills förra året då just spelandet har försvunnit. Kan också ha o göra med att jag bodde utan mitt piano i 3 år när jag bodde hos pappa och pianot var hos mamma.. Med spelandet av musik följde även dans. Som också startade någon gång under lågstadiet och jag hann med flera olika sorters danser. Men det fick ett abrupt slut då mitt benbrott (2001) satte stopp för det totalt. O inte förrän 7 år senare ungefär började jag bli helt fri från men, då fanns istället inte intresset kvar. Med musik & dans har även sång följt med, första solot gjorde jag i 7an/8an och har alltid gillat att sjunga o gör det mer än gärna ännu. Alla favoritlåtar och låtar som spelas överhuvudtaget sjunger jag alltid med till ♥
ooops! blev ganska mycket text. Hoppas ni orkar läsa :)

Imorgon väntar del fyra - "Mina framtidsvisioner"


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: