2. Därför bloggar jag

» > Utmaningar/Listor,
Andra delen av 7 days a week:

Allting började väl sommaren 2007, i bloggvärlden. Jag har alltid varit en sån som har skrivit, mått bra av att få skriva av mig o har bland annat en bok med dikter. Startade igång på blogg.se i juli 2007 och det var glesa uppdateringar och mer text än bilder. Ett arkiv som nu är borttaget då jag på 'den tiden' inte hade så mycket läsare och öppnade upp mig väldigt mycket. I början av 2008 finns det mycket privat skrivet också men inte på samma sätt så det har jag ändå sparat för att ha som 'minne'.

Våren 2008 började intresset för design bara bli större och större och jag började göra gratis designer åt andra. Uppdateringarna ökade och så även bilderna. 1 juli slog jag till på stort och min första systemkamera Nikon D40 landade hemma hos mig. Sen har det bara rullat på, designerna ökade och även bilderna & intresset för det.
I november 2008 efter en massa gratis designer i bagaget började jag ta betalt till dom som var villiga och gjorde fortfarande gratis designer till de som var villiga att vänta extra länge på sin design. Men denna möjlighet varade inte länge utan det blev endast betalningsdesigner.
Ett år senare startade jag upp mitt företag som nu även gjort att moms ingår i alla designer och fotograferingar som även de ökat den senaste tiden.

Men anledning till bloggande är något som bara rullat på, har inte haft någon särskild negativ kritik eller nånting som gjort mig fundersam på att ge upp. Positiva kommentarer gör en bara mer motiverad.
Jag känner mig inte tvingad till och blogga, som jag tidigare känt lite, och har oftast inspiration till att göra/skriva inlägg. Men vad framtiden har att visa vet ingen, så hur länge detta kommer fortsätta återstår att se. Men just nu så länge allt positiv kring det är med mig finner jag ingen anledning till att sluta.

Att få dela med sig av sina framför allt största intressen (design & fotografering) och få sån bra respons på det - får mig att må bra..

Imorgon väntar del tre - "Mina 3 största intressen"


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: