På andra sidan lyser solen

» > Foto,

Verkligen varit en slappdag idag, tacka vettja vädret! Bilden imorse är ju ingenting mot vad vi har nu, kommit ca 1 dm snö. Usch! Menmen, bor man i Sverige får man väl ta det.

 

Nu har precis ätit en riktigt god middag med kyckling och klyftpotatis, snart blir det lite glass, - för o lena M's onda hals o fira min "1-årsdag". Ettåringen ser ni nedan!

Tänk all den procedur och stress man hade inom sig denna tid, idag har jag haft körkort i ett år och om några dagar även varit bilägare i ett år. Bilen firade denna dagen genom att på Lidl parkeringen inte vilja starta förrän på 4e försöket (aldrig hänt tidigare). Jag var inte sämre själv o sladda/snurra på parkeringen sen räckte det. Inte var det i alla fall så här mycket snö den där dagen för ett år sedan i Örebro. Den dagen trodde jag heller inte att jag skulle sitta där jag sitter idag, i MIN soffa i min lägenheten, med MIN hund och fortfarande med världens bästa M, vara högskolestuderande och ha ett eget företag! Men inga böter, minst 3 poliskontroller sitter jag fortfarande med körkortet säkert i hand i alla fall ♥

 

Nu ska jag bara njuuuuuta resten av kvällen! Pluggandet är gjort för dagen och sätter igång till 110% imorgon igen.


Från: Jennifer

Hmm jag vet hur det är att bilen inte starta! haha

har hänt mig ett antal gånger, och man blir lika irriterad varje gång! x)

2010-03-23 @ 09:35:56 / http://theeasyway.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: