Office 2010

» > Recensioner,
I mars beställde jag hem en äkta version av office 2007 för studentpris, kanonerbjudande! Och p g a att jag beställde efter 5 mars så fick jag uppgradera till Office 2010 gratis vilket jag gjorde för ett par dagar sedan.Små korta exempel på vad man kan göra i 2010ans version: Automatisk borttagning av bakgrund eller andra detaljer i en bild, enkelt infoga skärmbilder, förbättrad pennanteckningsfunktion. Du kan nu även anpassa din arbetsyta och samla dina vanligaste kommandon på ett ställe. Microsoft Office Backstage-vyn innebär att du kan göra vad du vill med en fil utan att det sker i själva filen. Översätta text genom att bara peka på den med hjälp av miniöversättaren och man kan även arbeta tillsammans med andra samtidigt i ett dokument utan att behöva skicka via mail exempelvis.
Håll muspekaren över bilderna för att se hur Office 2007 ser ut

WORD

Med Microsoft Word 2010 blir det lättare att samarbeta och att navigera i stora dokument. De nya funktionerna ger det slutgiltiga dokumentet en snyggare utformning och ett större intryck.

I Word 2010 kombineras kraften i praktiska funktioner, till exempel tabeller, sidhuvuden/sidfötter och formatmallar, med spännande effekter, nya textfunktioner och en enklare navigering. 

EXCEL

Här kan du göra snabba och effektiva jämförelser med datalistor.  Till exempel miniatyrdiagram och utsnitt, förbättringar av pivottabeller och andra befintliga funktioner, hjälpa dig att upptäcka mönster eller trender i data som kan leda till mer informerade beslut.

OUTLOOK

Här har man fått större utrymme för att hantera sitt konto, en bättre konversations vy när man arbetar med meddelanden.

Håll dig uppdaterad med Outlook Social Connector – Här kan du praktiskt hålla jämna steg med de nätverk som du använder som exempelvis Windows Live och andra populära webbplatser från utomstående leverantörer. 

UTSEENDEMÄSSIGT

Här har den största förändringen skett i Outlook. Som ni kan se på bilden här ovan, till en början känns det nästan rörigt men man lär sig och förstår sedan att en förbättring har skett. I alla fall enligt mitt tycke.

Gällande kalendern, så tidigare har man ej kunnat få ta del av aktiviteter på heldagar eller som sträcker sig över flera dagar direkt i startvyn utan har fått lov att gå in i kalendern men inte nu nå mer. Vilket är väldigt positivt från min sida, som mina jobbveckor ligger nu synliga hela tiden och är lite mindre när det är längre aktiviteter än bara om det är en timme.

 

Två kanonerbjudande just nu: Hos Misco och D U K (här krävs det att du studerar på eftergymnasialnivå)Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: