Önsketänkande

» > Foto,

Kan man få önska att när allt med skolan lugnat sig att det fortfarande är snö och solen kan kika fram, då jag planerar en fotografering med M.J igen, men sen kan det bara under en natt försvinna helt, utan slask!

 

Sen vill jag ha vår med alla blommor som slår ut och värmen som kryper fram, har redan fotograferingar inbokade till våren/sommaren. 2 baler och 2 studenter väntar och förhoppningsvis en massa mer fotograferingar.

 

Just nu är varken min dator eller kamera på min sida, något har hänt med kameran så minneskortet är jättesvårt att få i, nu ikväll när jag äntligen fick i det så får jag inte ut det igen (!?) --> i med sladden i datorn så jag kan få fram bilderna ändå, då kan jag inte öppna dom i photoshop istället varken med nef eller jpeg format. WTF!?

 

Nej jag ska nog sätta mig med näsan i s&a boken igen o fortsätta på min låååååånga sammanfattning o invänta att gubben kommer hem från jobbet!

 


Från: Gilraen

SVAR: Så är det för mig med. Jag trivs jättebra med jenasleggings! <3 Dock vet jag inte vart man hittar sådana leggings i trikåaktigt tyg som ser så verkliga ut. vet du?

2010-01-15 @ 20:45:52 / http://gilraen.se/blog

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: