Michelle #3

» > Foto - Porträtt,

Modell: Michelle, Foto: Jag

Utrustning: Nikon D90 + 50mm 1,8D

Nu har jag redigerat färdigt alla bilder Mich önska sig så väntar bara på att skicka dom till henne på msn (om jag inte gör det via mail innan). Är riktigt nöjd trots kylan o ovanligt få bilder men ska snart dra ut henne igen, när det är lite mer sol också förhoppningsvis. (Fler bilder finns i portfolion)

 

Idag har vi farit runt på stan/byn eller vad man nu ska kalla Fagersta, fixa provfärgsburk till köksbordet, köpte två extra flaskor till soda streamen, o sen över till blomsteraffären o köpte ny kruka (lika som innan) o en blomma till den använde mina presentkort o kom hem med en ny Thomas Sabo berlock o sen handla vi mat + hämta ut förstoringararna o nu sitter dom uppe på väggen :D

Dock blev det en liten besvikelse när vi tog bort de gamla tavlorna då det var väldigt fult med färgen på väggen, men vi täckte över det så gott de gick med de nya tavlorna så det får duga tills vi har ork, tid och lust till o måla om väggen.

Har även plockat undan allla julsaker nu också, kände att det räckte för vår del nu.

 

Sitter nu o väntar på att S ska höra av sig så ska M åka iväg en sväng o hjälpa honom så jag ska passa på o dammtorka under tiden o plugga lite sen blir det mys med mat o film när M kommit hem igen.


Från: miaKanon bra. Tack !!

2010-01-09 @ 17:43:12 / http://enyamamma.blogg.se/
Från: Michelle [My life, my story, my words]

Den dära bilden vart riktigt bra! :D<3

2010-01-10 @ 15:10:13 / http://miiichellejohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: