En liten tröttis

» > Tor,

Vi är uppe med tuppen nästan så iallafall, M går ut med T klockan sju då hans klocka ringer o snäll som man är går man själv upp o gör i ordning frukosten till dom kommer in igen. Kan också ha o göra med att jag då kommer igång lite tidigare med pluggandet.

 

Just nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra när jag har lillknodden liggandes bredvid mig, han är ju så söt när han sover så man vill ju knappt väcka honom. Men jag måste ju (A) Pluggandet tar otroligt lång tid, får se om jag hinner skriva sammanfattning på alla kapitel i boken eller om det snart blir stopp för att börja med alla uppgifter, men ska hårdköra idag och imorgon så får vi se hur långt jag kommit.

Skriver senare när jag uppnått dagens mål.


Från: TESCHO - Webbdesign och mycket mer

Svar: Jag förstår exakt vad du menar! Vi har också en schäfer här vars ägare tycker att han har superbra pli på sin hund vilket inte alls stämmer in till 100%. Jag hade precis gått ut ur bilen och höll i både lilla Bonzo och nya valpen. Då kommer schäfern i full fart och riktar in sig på Bonzo. Bonzo väger nästan 2 kg och jag kan tänka mig att schäfern är upp emot 30 kg just nu (ej fullvuxen). Det är inte kul men det är väl tur att man har erfarenheter i bakfickan..

2010-01-14 @ 10:24:15 / http://tescho.se
Från: TESCHO - Webbdesign och mycket mer

Svar: Självklart är det så; att vissa människor inte ska ha hund. Det finns tyvärr många exempel. Jag tycker att man bör få gå någon slags kurs innan man får köpa en hund. Man måste ju acceptera andra människor och andra hundar.Ibland känns det som om man behöver ha koll på alla andras hundar istället för att "njuta" av en promenad. Nej, tummen ner för vissa hundägare.

2010-01-14 @ 13:16:20 / http://tescho.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: