En del av gårdagens shopping

» > Inredning,

ni som inte minns hur det såg ut innan titta här

Ikea presentkortet blev använt till en del igår, ny tvbänk, dvdhylla, lådor till tvbänken som ni ser på bilden blommor.. Sen köpte vi även kabelklammer så vi kan sätta fast antennkabeln o ett par till som går från hörnet i soffan till tvn o korsar balkongdörren, men det väntar jag med tills M kommer hem. Fick även med nya gardiner till köket som åker upp så fort snön försvinner, M en ny dataskärm o cd/dvdläsare och lite annat smått hem.

Dvdhyllan kommer förhoppningsvis upp inom kort också, så fort pappa eller svärfar har tid o komma hit då våra betongväggar inte riktigt går bra att skruva i med bara vanlig skruvmejsel.

 

Idag blev det en seg start då jag hade ordentlig huvudvärk men som gick över relativt fort efter en ibumetin så ett kapitel är sammanfattat och förhoppningsvis får jag ihop minst ett till ikväll.

Fick även ett mail med alla kurstiderna som börjar nästa vecka då vi har anmält oss till valpkurs, de flesta tiderna gick att knåpa in förutom en så vi får se om vi kan lösa det på något vis då tentan är direkt på morgonen dagen efter.

 

Vi ska även testa oss på att göra köttfärssås för första gången själva idag också, håll tummarna för oss!


Från: Michelle [My life, my story, my words]

svar; det är bara gemensam ingång & barn&fritid ;D Japp den kommer vi nog få ta hem men jag tror inte att vi kommer få ha den hemma under sommarlovet, men annars så :DJa verkligen, och jag trodde inte heller att vi skulle få någon. Dom brukar ju vara snåla ;p<3

2010-02-22 @ 16:47:48 / http://miiichellejohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: