Att njuta av det som är

» > Foto,

Idag när jag såg T ligga i solen o njuta, åkte tankarna runt. T passade på o njuta av det lilla. Borde inte vi också göra det? Alla klagomål hit och dit om saker som är jobbigt osv. Visst har jag sagt att jag tycker att snön kan försvinna, dock handlar det nog från min sida mer om att det inte behöver komma nå mer men det vi har får vara kvar några veckor framöver.

 

Men just nu i dagarna är det mycket snack om SJ allra främst, alla gör sitt bästa och visst kan man tycka att det borde fungera bättre. Men som en gammal klasskompis skrev igår, här klagar vi för att vi blir försenade till skolan, hur är det då för dom som inte ens har en skola att gå i. Vi klagar på mycket snö, men vi kan fortfarande bara borsta av bilen, vägarna är plogade och bege oss iväg. En motsats till detta såg jag även idag,


mer bilder hittar ni här
Även om det där nu kanske inte sker någonstans just nu och vissa känns väldigt överdrivna så har vi det väldigt bra här.

Och allt annat i livet som man ska ta vara på, eftersom vi befinner oss i detta "snökaos" blev detta vad jag skrev om i huvudsak, men det är så mycket mer.
Att hänga upp sig på små saker, deppa ner sig totalt, det finns en återvändo, samtidigt som det finns en massa saker man måste göra i livet, går det att vända dem till något positivt, eller belöna sig själv efteråt bara genom beröm kanske.
Ta vara på livet, njut av det tillsammans med dina nära & kära!


Extra lycklig känner jag mig idag, at the heart of image, då jag fått information om att min kamera är på väg hem :D

Nu ska jag snart ta mig an disken o sen bär det av till v-ås igen o spendera dryga tusenlappen så bilen kan besiktigas.


Från: Michelle [My life, my story, my words]

du skulle jag ta bort dom där ffff sakerna i mallen? :D

2010-02-24 @ 18:36:44 / http://miiichellejohansson.blogg.se/
Från: Michelle [My life, my story, my words]

Ja nu fatta jag :D Jag ska in i den dära sidan? :P Vad vare för kod ja skulle skriva in igen?:D

2010-02-24 @ 18:46:09 / http://miiichellejohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: