Alla ♥ dag!

» > Foto,
Dagen inleddes med städning/diskning, handling. Sedan ladda vi inför matlagning o tvätt, samtidigt som jag äntligen hittade mitt IKEA presentkort som varit borta sen jag fyllde, överlycklig! Nu ska jag försöka få min vilja igenom med en ny tvbänk :P

Sen ringde jag o prata med pappa samtidigt som han bjöd ut oss på mat, så nu är vi mätta i magen efter förrätt o varmrätt som var alla hjärtans dag meny. O resten av kvällen blir bara mys samtidigt som vi ska tvätta de två resterande maskinerna som är. Glass och jordgubbar väntar oss snart :)
Hoppas ni andra har haft en bra/o får en fortsatt bra alla ♥ dag

Mina åsikter om alla hjärtans dag:
Alla hjärtans dag för mig är inget speciellt, mest en dag jag kanske visar lite mer för min familj o vänner vad dom betyder för mig. Men inte älskar jag dem mer för att det är alla hjärtans dag, o killen som sitter bredvid i soffan älskar jag verkligen lika mycket varje dag och det spelar ingen roll vilken dag det är så vet han att jag älskar honom och jag vet att han älskar mig och det behöver vi inte någon speciell dag för att veta, heller inte för att fira på något speciellt sätt. Något litet kan vi unna oss, som en ask gelehjärtan att dela på och glass med jordgubbar men som egentligen skulle kunna ske vilken dag som helst. =)

Varje steg jag tar, tar jag hand i hand med dig.

I alla med och motgångar ska jag vandra vid din sida.

Allt jag gör, gör jag för dig.

Jag älskar dig Mattias!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: