Recension: ELF Cosmetics

» > Recensioner,


Jag började med att klicka hem mineral startkitet och har sedan utökat med lite annat.

Mineral Starter Kit - Light Starter Kit (for light skin and golden undertones) - pris 183 kronor
1. Foundation - Light & Warm - 42,70 kr/styck
Light följde med i kitet, sedan har jag beställt warm i efterhand. En riktigt härlig foundation som täcker och ger en täckande naturlig sminkning i hela ansiktet. Väldigt lätt att applicera och håller hela dagen med ett matt resultat.
Light passar mig perfekt nu vintertid och när sommaren kommer och man börjar bli brun kommer nog Warm passa bättre.

2. Concealer - Light - 42,70 kr/styck
Denna concealer har jag inte alls kommit underfund med, då jag inte tycker att den täcker blämmor, ringar under ögonen och ojämnheter bra alls. Var inte heller med någon appliceringspensel/borste till.

3. Blush (Rouge) - Coral - 42,70 kr/styck
Riktigt fin och naturlig färg tillsammans med foundation, dock får man passa sig då det lätt kan bli för skarpt/för mycket. Men helt underbar rouge!

4. Total Face Brush - 18,30 kr/styck
Funkar som sagt till hela ansiktet, riktigt bra borste!

5. Blush Brush - 18,30 kr/styck
För att applicera rouge, även denna är en riktigt bra borste!

Den lilla necessären följer även med (i och med beställning av mineralkitet) och får plats med allt jag har från Elf just nu.
____________________________

6. Eyeshadow - Girly & Socialite - 36,60 kr/styck
Ögonskugga, beställde med när jag beställde mineral kitet. En lila och en grå, har dock bara hunnit testa den lila men riktigt fin och lätt applicerad ögonskugga som har lagom 'stark' färg och sitter kvar hela dagen.

Sedan gjorde jag en till beställning med då foundation - warm och..

7. All over cover stick - Honey (Light) - 18,30 kr/styck
En mycket bättre täckande concealer, täckande stift än mineral concealern. Använder med Concealer brush och fungerar jättebra. Täcker alla blämmor, ringar under ögonen och ojämnheter i huden.

8. Eye liner - Black
(mineral) - 36,60 kr/styck
Mycket lätt applicerande eye liner och håller bra.

9. Eye Shadow Brush - 18,30 kr/styck
Ögonskuggs pensel, fungerar jättebra med ögonskuggorna. Dock är den ganska bred men lättare att få en jämn yta på ögonlocket.

10. Concealer Brush
- 18,30 kr/styck
Fungerar jättebra tillsammans med "All over cover stick" och gör att det blir lätt att applicera på de ställen man vill. Har dock inte testat med Mineral Concealern än.


Över lag kan jag verkligen rekommendera ELF Comestics, tackvare bra priser och snabb leveranstid och man får mycket bra smink för den lilla summa pengar. Har dock inte testat något annat mineralsmink men är verkligen värt att prova.
Då jag även har problem med att vara torr i ansiktet (pannan och näsan) är detta helt underbart och mjukar upp huden väldigt mycket mot om man använder exempelvis flytande foundation som torkar huden mer vad jag upplever det.
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: