Lite pengar tack eller nånting iallafall

» > Mina tankar,
Jag önskar jag hade lite mer pengar, kunde hitta en bra lägenhet eller bara att M fick ett jobb. För det här håller snart inte längre. Att ens bara hälsa på i fagersta/skbg känns nu väldigt långt borta, jag ska försöka åka ner nån gång o få fotografering med både Mickis o Mich, men det blir det o sen tillbaka hit. Troligen ett hej hos pappa också men det gula huset kan glömma mig.

Snacka om att ha knäckt ner mig till botten totalt nu, men tackvare Sara så blev jag o må lite bättre nu.
Vi sitter o flummar om våran roliga uppgift i affärsredovisningen och har bestämt oss för att ses på onsdag o plugga ihop, välbehövt! inte pga studierna utan för o få komma bort med någon annan.

önskar att allting bara kunde vända nu, innan du krossar ner mig totalt!


Från: thesshanning

Svar: Vad är det som händer egentligen, vem är det som får dig att må så dåligt? :(<3Absolut. folket som har tatueringar över hela kroppen för att det är snyggt förstår jag mig inte på. Jag ska en liten text vid axeln, som det står "Other things may change us, but we start and end with family" Just för att jag och min familj har gått igenom så himla mkt. Det är en lång historia, men huvudsaken är att den har en mening som sagt. Så den kommer betyda mkt för mig! :)

2009-09-21 @ 21:47:20 / http://thesshanning.blogg.se/
Från: Sara Frisk

Finns här, ett litet, litet samtal iväg.. Alltid <3

2009-09-21 @ 21:52:08 / http://friskan.blogg.se/
Från: Michelle [My life, my words, my story)

Vad har hänt?:/<33

2009-09-22 @ 08:48:45 / http://miiichellejohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: