Just time to let it go

» > Mina tankar,

Ibland behöver man få skriva av sig, det gjorde jag igår o idag mår jag bättre redan. Jag har även alltid varit en sådan person som gärna skriver av sig, (tillbakablick på min bok jag har med massa egenskrivna dikter)


Men det är även något mer jag tänkt skriva länge länge, något jag tänker dela med mig till er alla. Inga namn kommer nämnas någonsin men jag ska iallafall få skriva det jag vill.

Nu när jag heller inte ens är folkbokförd i Skbg nå mer mår jag så bra, men alla vänner då? Från högstadiet, gymnasiet. Redan i gymnasiet försvann många för man försvann till olika ställen, men gymnasiet är en tid som nyss varit och jag tänker redan öppna dörren och låta många av dom gå. Jag känner mig redo att ta ett eget steg för en gång skull, men nu handlar det inte om att jag vill bara utan för att nu KAN jag det verkligen. Få ta min plats, komma själv o säga hej, helt själv. Självklart kommer jag minnas allt från skinnsberg o det som hände på gymnasiet, några kommer självklart stanna. Det är på sätt o vis konstigt hur fort det skulle försvinna, för det har varit i någon månad nu, men jag mår bara bättre o bättre av o tänka på att jag slipper träffa vissa människor och det har redan visat sig tydligen vilka som bryr sig, på riktigt!

 

Jag mår iallafall mycket bättre nu, kanske inte har så många vänner jag pratar med just nu, som jag verkligen pratar med men dom jag har vet jag alltid vart jag har dom o det är det allra viktigaste för mig!

 

Nu ska jag avsluta det här bara genom ett farväl, ett tack för tiden som varit med en hel del minnen jag bär med mig, både bra och dåliga.

 

Sen ett varsitt ♥ till mina bästa två vänner Mickis och Michelle! Ni två är guldvärda!

fast vi bor ~ 13 mil ifrån varandra vet vi vart vi har varandra!


Från: Sara

Jag kan inte låta bli att känna mig lite träffad.. Jag vet att jag har varit skitdålig på att höra av min senaste tiden eftersom det har hänt mkt. Och jag måste säga att det känns att inte bli kallad en av dina bästa vänner. Du betyder iaf fortfarande enormt mycket för mig Camilla. Och jag hoppas det inte är mig du syftar på när du skriver att du är beredd att släppa. du är den enda som jag under hela den här tiden har kunnat lita på. Förlåt om jag gjort någonting galet, om jag har varit för dålig på att höra av mig. Men jag bryr mig. Det kommer jag fortsätta att göra.. <3

2009-09-17 @ 22:13:48 / http://friskan.blogg.se/
Från: Michelle [My life, my story, my words]

jag tycker om dig <3<3

2009-09-18 @ 07:06:02 / http://miiichellejohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: